Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox doesn't load any sites (other browsers work fine) | "The connection has timed out"

  • 4 பதிலளிப்புகள்
  • 1 இந்த பிரச்சனை உள்ளது
  • 41 views
  • Last reply by eb.krogulewski

Firefox on PC doesn't load any sites, not even 192.168.0.1. Not even in Troubleshoot Mode Yesterday it worked.

Firefox is the only browser with this issue. Chrome and Edge work fine

Firefox on my Android phone works fine as well

I tried following these articles but they didn't help:

https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-cant-load-websites-other-browsers-can https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-and-other-browsers-cant-load-websites

Firefox on PC doesn't load any sites, not even 192.168.0.1. Not even in Troubleshoot Mode Yesterday it worked. Firefox is the only browser with this issue. Chrome and Edge work fine Firefox on my Android phone works fine as well I tried following these articles but they didn't help: https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-cant-load-websites-other-browsers-can https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-and-other-browsers-cant-load-websites
Attached screenshots

தீர்வு தேர்ந்தெடுக்கப்பட்டது

The issue fixed itself. I didn't do literally anything to fix it, it just started working when I checked a few hours later

Read this answer in context 👍 0

All Replies (4)

donthavecow powiedział

That looks like router IP address. Did you follow the router instructions.

It is a router IP address. I was just using it as an example that it wasn't just the "public" addresses that aren't working (sorry I don't know proper terminology I'm not educated on this).

it's not the fault of the router 100%, I haven't changed anything on it in a while and Firefox worked like normal before today

eb.krogulewski மூலமாக திருத்தப்பட்டது

Did you try to reset (power off, wait thirty seconds, and power on) the router and reboot the computer as that is usually the first to try ?

cor-el powiedział

Did you try to reset (power off, wait thirty seconds, and power on) the router and reboot the computer as that is usually the first to try ?

I have. I also cleared catche, cookies, etc.

தீர்வு தேர்ந்தெடுக்கப்பட்டது

The issue fixed itself. I didn't do literally anything to fix it, it just started working when I checked a few hours later