Vad är nytt i Firefox för Android

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 224708
  • Skapad:
  • Skapare: Andreas Pettersson
  • Kommentar: Översatt artikel
  • Granskad: Ja
  • Granskad:
  • Granskad av: _Andreas
  • Är godkänd? Ja
  • Är nuvarande revidering? Nej
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll
Du använder en äldre version av Firefox för Android så de funktioner som beskrivs här gäller inte din version. Uppdatera till den senaste versionen av Firefox för Android för att få de senaste funktionerna.

Välkommen till en helt ny version av Firefox för Android. Vi har omdesignat Firefox för att ge dig en modern och lättanvänd upplevelse.

Förbättrade menyer

Vi har omformat menyn baserat på din feedback. Förutom ett nytt utseende har vi ändrat ordningen på objekten på menyn för att göra de mest användbara objekten lättillgängliga, beroende på om du är på Firefox startsida eller på en webbplats.

Inställningsmeny Android 89

Omdesignade toppwebbplatser

Mest besökta webbplatser har ett nytt utseende och känsla med nytt typsnitt och större ikoner.

Mest besökta webbplatser

Läs mer om mest besökta webbplatser.

Enklare åtkomst till synkroniseringsflikar

Få åtkomst till alla dina flikar, inklusive synkroniseringsflikar, på ett ställe. Tryck bara på flikfältet och tryck sedan på panelen för synkroniseringsflikar. (Se hur ser jag synkroniserade flikar på Firefox för Android?)

sync tabs 89 android

Tack för att du testar Firefox för Android 88. Vi har lagt till följande förbättring för att göra sökningen enklare:

Sökmotorförslag

När du börjar skriva något i sök-/adressfältet kommer Firefox att föreslå en sökmotor baserat på bokstäverna du skriver. Klicka bara på förslaget för att aktivera sökmotorn.

amazon search sug compact

För mer information, se Searching with Firefox for Android.