Vad är nytt i Firefox för Android

Välkommen till en ny version av Firefox för Android (version 96). I den här utgåvan hittar du följande uppdateringar:

• Avsnittet Gå tillbaka till visar senaste sökningar och historikhöjdpunkter på startsidan.
  • Firefox kommer nu att visa bättre bilder för de senaste bokmärkena på startsidan.

Vi hoppas att du gillar den här versionen. Tack för att du hjälper oss att förbättra Firefox och håll utkik efter fler förbättringar för varje kommande version.