Po shfaqen pyetje të etiketuara me: Shfaqi krejt pyetjet

Access denied for the website DSW.com

I can access this website from other computers on my same network. But from my computer I get the following message Access Denied You don't have permission to access "h… (lexoni më tepër)

I can access this website from other computers on my same network. But from my computer I get the following message

Access Denied You don't have permission to access "http://www.dsw.com/en/us/?" on this server.

Reference #18.dc1ce17.1716737942.1dc95fae

https://errors.edgesuite.net/18.dc1ce17.1716737942.1dc95fae

Pyetur nga julie12shan 14 orë më parë

Përgjigja e fundit nga cor-el 4 orë më parë

Fonts are broken in Firefox

Hello! I installed Firefox about a year ago, and for the entire duration it seems about 60% of the time the default fonts on various websites look weird (bold?). I have t… (lexoni më tepër)

Hello! I installed Firefox about a year ago, and for the entire duration it seems about 60% of the time the default fonts on various websites look weird (bold?). I have tried uninstalling/reinstalling Firefox, clearing the cache, etc. See attached images for examples. Help!

Pyetur nga Adam Duckworth 10 orë më parë

Përgjigja e fundit nga cor-el 4 orë më parë

YouTube videos at 4k lagging/buffering using vp09 codec

Example video I have issues with: (https://www.youtube.com/watch?v=udXuzXhb9WY) I can't watch youtube videos smoothly using the vp09 codec at 4k/1440p [Codec: vp09.00.51… (lexoni më tepër)

Example video I have issues with: (https://www.youtube.com/watch?v=udXuzXhb9WY)

I can't watch youtube videos smoothly using the vp09 codec at 4k/1440p [Codec: vp09.00.51.08.01.01.01.01.00 (313) / opus (251)]. Constant buffering, lag, pausing of the video or just not playing at all keeps occurring with the video I put above for example, and other videos using the same codec.

My internet connection is very quick in fact, with getting ~90mbps upload/download. My computer specs are good, having an i7 12700kf and an rtx 3060 with 64gb of ram. All my drivers are on the latest version. The video I linked above plays for about 10 sec before not loading more of the video and just infinitely loading (The main issue that is causing this to happen is that when I open stats for nerds, the buffer health isn't being updated).

I tried various solutions online that I found on forums, such as forcing av1 encoding, which fixes the issue, however on that specific video I linked, keeps the quality at 1080p, which probably is a issue on youtubes part and the file format of the video. I tried many other fixes.

On microsoft edge, the video plays fine with no playback stutters or anything. I don't have any 3rd party extensions installed that may affect the video playback. I did a lot of things to eliminate as many variables as possible, but the issue persists. I did a full reinstall of the browser, reseting cookies and temp data and also trying the nightly version of firefox, but non of those fixes worked. Basically everything I thought of I did.

Like I mentioned before, this issue is NOT only for the youtube video I linked, but its for all videos using just the vp09 codec for the 4k/1080p quality. The only fix I did find for that video is actually while writing this, I left the tab open for the youtube video for a while then played it and it played smoothly with no interruptions and the buffer health was constantly being updated, but after refreshing the page, it was the same.

From what I can remember this issue hasn't been happening for the lifespan of my pc (less than 6 months), and I cannot remember when the issue started happening. It seems to be pretty recent (maybe 2-3 months if I were to guess). At first I started tolerating it and thought it was a small bug since it only happened on videos I played at 4k using the vp09 encoder, but now its really frustrating and makes it possible to watch most 4K content. Some videos I notice when it starts buffering, it resorts to an alternate av1 codec for 4k video, but its only for certain videos. Unfortunately I cannot back track and see what started this issue.

Here is some additional info:

   Windows 11
   NVIDIA Game ready driver version (555.85)
   No abnormal resource usage (Gpu, Cpu ram etc.)

Pyetur nga harpoonwtihaz 6 orë më parë

Përgjigja e fundit nga jonzn4SUSE 5 orë më parë

Some of my add-on shortcuts have disappeared from the toolbar

Some of my add-on shortcuts have disappeared from the toolbar. I have tried all of the suggestions on your help site. If I go to the add-ons page, it says they are still … (lexoni më tepër)

Some of my add-on shortcuts have disappeared from the toolbar. I have tried all of the suggestions on your help site. If I go to the add-ons page, it says they are still there, but they don't show up in my browser.

Pyetur nga Gary Brown 14 orë më parë

Përgjigja e fundit nga cor-el 7 orë më parë

Firefox does not work anymore

A problem has arisen with firefox recently: when I tried to google something, or to open a website, I get the message: Oh no, the tab has gone down. I have reinstalled fi… (lexoni më tepër)

A problem has arisen with firefox recently: when I tried to google something, or to open a website, I get the message: Oh no, the tab has gone down. I have reinstalled firefox but that didn't fix the problem.

Pyetur nga frksolsikke 10 orë më parë

  • E zgjidhur

Pages taking ages to load

Hi all, I feel like this is a problem that must have been experienced and solved a thousand times... however I've tried all the suggested fixes I can find and the proble… (lexoni më tepër)

Hi all,

I feel like this is a problem that must have been experienced and solved a thousand times... however I've tried all the suggested fixes I can find and the problem still persists.

When I load Firefox the pages take ages to load. It doesn't matter what the page is, it takes ages, except that about: pages load fine, no problem. When I say pages take ages to load, I mean that everything about the page takes ages, not only the next, not on the images and other content etc, everything. This only started happening today and I only created a new profile a month or so ago. I don't have many tabs open (maybe 20) of which 9 are pinned. I do have lots of extensions installed.

I've tried troubleshooting/safe mode, that makes no difference.

Private browsing and loading another profile are fine, they don't have this problem.

I've cleared all cache and data, cookies, etc, including startup cache.

I've deleted the content-prefs file, and removed places files.

I've tried disabling and enabling hardware acceleration.

I've tried disabling TRR.

Probably some other things too, but so far nothing has worked.

Suggestions please! :)

Pyetur nga madbilly 4 muaj më parë

Përgjigjur nga madbilly 11 orë më parë

Cannot download anything any addon refuse to install.

As title- Cannot download for example webm format, but jpg is okay. cannot install any addon, theme or anything. DRM didnt install as well. i was trying reinstall, refres… (lexoni më tepër)

As title- Cannot download for example webm format, but jpg is okay. cannot install any addon, theme or anything. DRM didnt install as well. i was trying reinstall, refreshing browser, rebooting.

Pyetur nga pancerny 19 orë më parë

  • E zgjidhur

Unable to zoom, to view larger image that is available with Chrome

I've migrated to Firefox from Chrome and am getting everything as close as possible to my Chrome setup. This is a usability issue when I zoom on an image, that has a larg… (lexoni më tepër)

I've migrated to Firefox from Chrome and am getting everything as close as possible to my Chrome setup. This is a usability issue when I zoom on an image, that has a larger version. Chrome allows me to zoom to the full extent of the image, but Firefox screen shakes and doesn't allow the same detail. Screen recording and links below.

Screen recording Firefox

Screen recording Chrome

This is a link to the item in question.

Pyetur nga Allan MacDonald 5 ditë më parë

Përgjigjur nga cor-el 2 ditë më parë

translation does not work

I have installed the German language extension . I can go to a sight written in German and it translates fine . THE SECOND I USE ANY SUB MENU WITHIN THE SIGHT IT DOES NOT… (lexoni më tepër)

I have installed the German language extension . I can go to a sight written in German and it translates fine . THE SECOND I USE ANY SUB MENU WITHIN THE SIGHT IT DOES NOT TRANSLATE . right clicking and "translate" does not work since "translate" does not exist on the tab .

The firefox translate feature only works on the initial screen !

I can find no setting to fix this

Pyetur nga ronaldchampagne49 3 ditë më parë

Përgjigja e fundit nga Agent virtuel 22 orë më parë

Every download fails, including extensions

Hi there, On the 23. of Mai I first noticed that I am unable to download any files whatsoever. I tried downloading .exe files and also a .csv file. When I try to downloa… (lexoni më tepër)

Hi there,

On the 23. of Mai I first noticed that I am unable to download any files whatsoever. I tried downloading .exe files and also a .csv file. When I try to download one of these files it appears in the downloads window but immediately goes to the status "Failed". Any retry fails as well.

The same thing goes for extensions. I cannot download any extensions or plugins using my Firefox browser. Since I reinstalled Firefox I can now also not use Plex because Firefox can't install the required plugins.

I will attach screenshots of all the errors I get.

All of the above worked when I tried it on the Edge browser.

Firefox version: 126.0 Windows 11

Things I have tried to fix the issue:

  • Use the network connection from my phone instead of my home network
  • Disable firewall and windows defender
  • Reinstall Firefox
  • Refresh Firefox
  • Downgrade to version 125.0.1 and 122.0
  • Reset router to factory settings
  • Flush dns
  • Restart PC
  • Manually delete profile folder
  • Delete temp files
  • Change download destination
  • Disable "Block dangerous and deceptive content"
  • Troubleshoot Mode

Is Firefox using some other temporary folder for downloads?

Any ideas on how to fix this issue would be appreciated.

Thank you.

Pyetur nga hawkes.j 1 ditë më parë

Service worker not worked at offline for blazor application

I had implement service worker for install resources and activate service worker and fetch the resources at offline. When online service worker worked and once serve th… (lexoni më tepër)

I had implement service worker for install resources and activate service worker and fetch the resources at offline.

When online service worker worked and once serve the resources to the cache then it will be stooped automatically

but when offline service worker block the local host and can not cache resource from cache. I am using firefox

126 version on window 11 system

Any settings are required or help me what will do for offline working in firefox using service worker

Pyetur nga rameshit321 1 ditë më parë

Automatically deleting history after it is x days old?

Hello. Hey, I have been trying to figure out native Firefox solution for deleting firefox history after it's set number of days old. I did found solutions for older veri… (lexoni më tepër)

Hello.

Hey, I have been trying to figure out native Firefox solution for deleting firefox history after it's set number of days old. I did found solutions for older verions of firefox, and some addons, but nothing that's native or current.

I think having history is incredibly useful short term, lets say a week or some days, but I don't think I have ever had to dig trough my old history for something. Usually what you need is to find some page you closed recently or something. And while I would like to use deleting history after closing browser, it interferes with stuff that I'm logged in, reopening tabs after closing etc. And ofc, it actually deletes history which is useful short term.

This is both request for help and improvement. It would be nice to have option on "clear history when firefox closes" settings, to delete any selected data older than set number of days for instance. Or if there already isn't, something similar in about:config.

Pyetur nga em9ozjksey9 1 ditë më parë

Deleted Bookmarks automatically keep reappearing

When I use 'Manage Bookmarks' and the Library to delete bookmarks and bookmark folders in addition to cleaning up duplicate bookmarks, the deleted folders and bookmarks a… (lexoni më tepër)

When I use 'Manage Bookmarks' and the Library to delete bookmarks and bookmark folders in addition to cleaning up duplicate bookmarks, the deleted folders and bookmarks automatically reappear in my Bookmark sidebar 1-2 hours later.

Initially, I had sync on but did not have Bookmarks checked for syncing. Deleted bookmarks and folders still reappeared. Then I turned off sync for this browser / machine. Deleted bookmarks and folders still reappeared.

I tried to see if there was a setting that enabled automatic restores of bookmark backups - but could not find one to turn off. I have tried refreshing the installation and starting again - using a one-time sync from another machine - but continue to be unable to permanently delete old / obsolete / duplicate bookmarks and folders.

I've also tried 2 Bookmark clean-up extensions. While I am able to delete duplicates and empty folders using these tools, 1-2 hours later they are back in the Bookmark sidebar.

Is there anyway to prevent the automatic restoration of the Bookmark Library?

Thank you

Pyetur nga rmechsner 2 ditë më parë

Përgjigja e fundit nga cor-el 2 ditë më parë