Help, I still have questions about Mozilla VPN

Askush nuk ka ndihmuar ende të përkthehet ky artikull. Nëse dini tashmë si funksionon përkthimi i artikujve të SUMO-s, filloni të përktheni që tani. Nëse doni të mësoni se si të përktheni artikuj për SUMO-n, ju lutemi, filloni nga këtu.

If you didn’t find answers in our other Mozilla VPN articles, try the VPN Tips and Tricks section for information about popular features and troubleshooting tips for the most common issues:

  1. Open Mozilla VPN and click (or tap) the settings vpn settings icon icon.
  2. Select VPN tips and tricks.


If you need further assistance, contact us directly:

  1. Open Mozilla VPN and click the settings vpn settings icon icon.
  2. Click (or tap) Get Help.
  3. Click (or tap) Contact Support.
  4. A tab will open with a contact form. You might need to log in to Firefox accounts first.

Related articles

Learn more:

Qe i dobishëm ky artikull?

Ju lutemi, prisni...

Në shkrimin e këtij artikulli ndihmuan këta persona të mirë:

Illustration of hands

Vullnetar

Shtoni dhe ndani me të tjerët ekspertizën tuaj. Përgjigjuni pyetjeve dhe përmirësoni bazën tonë të dijeve.

Mësoni Më Tepër