X
Kliknite sem pre prechod na mobilnú verziu webu.

Fórum podpory

::before and ::after css rules not showing in css inspector in developer edition

Pridané

when inspecting a webpage with devtools in the developer edition of FIrefox, the pseudo elements ::before and ::after show up OK in the HTML inspector, but when selected in the HTML inspector, the CSS rules for the pseudo elements do now show up in the CSS styles inspector. See attached screen shot.

Pseudo elements display just fine in google developer tools during inspetion.

when inspecting a webpage with devtools in the developer edition of FIrefox, the pseudo elements ::before and ::after show up OK in the HTML inspector, but when selected in the HTML inspector, the CSS rules for the pseudo elements do now show up in the CSS styles inspector. See attached screen shot. Pseudo elements display just fine in google developer tools during inspetion.
Priložené obrázky

Vybrané riešenie

Tuns out to be a bug when you have display:table in the ::before or ::after. See bug https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1481192

Čítať túto odpoveď v kontexte 0

Ďalšie informácie o systéme

Nainštalované zásuvné moduly

  • Shockwave Flash 30.0 r0

Aplikácie

  • Identifikácia prehliadača: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0

Viac informácií

Shadow110 1072 riešení 14836 odpovedí
Nothing for you as running a Beta *https://support.mozilla.org/en-US/kb/back-and-restore-information-firefox-profiles *https://support.mozilla.org/en-US/kb/export-firefox-bookmarks-to-backup-or-transfer Do a install over top. If you have a bug, file a bug report. https://bugzilla.mozilla.org/ Bug Writing Guidelines : https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Mozilla/QA/Bug_writing_guidelines
jscher2000
  • Top 10 Contributor
8695 riešení 71076 odpovedí

It still works in Firefox 61 (checking in this page, within #main-breadcrumbs), so perhaps it is regression in Developer Edition.

Could you try the DevTools forum to see whether this is a known issue?

https://discourse.mozilla.org/c/devtools

It still works in Firefox 61 (checking in this page, within #main-breadcrumbs), so perhaps it is regression in Developer Edition. Could you try the DevTools forum to see whether this is a known issue? https://discourse.mozilla.org/c/devtools

Vybrané riešenie

Tuns out to be a bug when you have display:table in the ::before or ::after. See bug https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1481192

Tuns out to be a bug when you have display:table in the ::before or ::after. See bug [https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1481192 ]