Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Keresősáv

  • 4 replies
  • 1 has this problem
  • 8 views
  • Last reply by bakancs66

more options

Hello, Mi ez a kereső a bal sarokban és hogy lehet tőle megszabadulni? Elég idegesítő, amikor pl. egy űrlapot töltök ki és ebbe kezd el írni.

Üdv, Szabó Sándor

Hello, Mi ez a kereső a bal sarokban és hogy lehet tőle megszabadulni? Elég idegesítő, amikor pl. egy űrlapot töltök ki és ebbe kezd el írni. Üdv, Szabó Sándor
Attached screenshots

Chosen solution

Kedves Sándor!

A Beállítások alatt ki tudod kapcsolni. Lásd a mellékelt képet.

Üdv, Balázs

Read this answer in context 👍 1

All Replies (4)

more options

Kedves Sándor!

Ez a gyorskereső lesz, amelyet a / (magyar billentyűzeten Shift+6) vagy ' (magyar billentyűzeten Shift+1) gombokkal lehet előhozni. Ha nincs rá szükséged, akkor egyszerűen kattints bele a keresőmezőbe, és nyomd meg az Esc gombot.

Ez a leírás részletezi a gyorsbillentyűket: Hogyan keressen szöveget vagy hivatkozásokat a jelenlegi lap tartalmában

Üdv, Balázs

Modified by Balázs Meskó

more options

Köszönöm a választ, de én azt szeretném, ha ez a funkció eltűnne véglegesen. Bármelyik billentyű lenyomására előjön. Néha két-háromszor kell pl. a Google keresőbe belekattintani (annak ellenére, hogy ott villog a kurzor), hogy oda írjak, ne a már említett kereső sávba. Bosszantó ha nem figyelek oda és egy hosszabb szöveget ebbe írok, aztán írhatom be újra a megfelelő helyre.

more options

Chosen Solution

Kedves Sándor!

A Beállítások alatt ki tudod kapcsolni. Lásd a mellékelt képet.

Üdv, Balázs

more options

Köszönöm, Így megoldódott!