Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

Can't send messages in Thunderbird 102

  • 1 ответ
  • 0 имеют эту проблему
  • 15 просмотров
  • Последний ответ от java.morning.one

more options

I updated Thunderbird to 102.0 without issue. A couple of updates later, I have102.5.0 installed and can't send email.

I either see the Send button dimmed, which means send is disabled, or the Send button appears normal but clicking it produces no effect - no email is sent. Trying to send with several different GMail and Microsoft Exchange accounts all has the same result.

I have tried

  • checking SMTP settings (all fine)
  • restarting Thunderbird
  • restarting my computer
  • reinstalling Thunderbird
  • reinstalling Thunderbird 102.0
  • sending from the same account(s) using webmail (this worked)
  • sending from the same account using another email client (this worked)

Clearly the issue is with Thunderbird, but I can't find any help item that covers this topic. Would much appreciate help or advice.

My setup:

  • Thunderbird 102.5.0
  • Macbook Pro M1 with Monterey 12.4
I updated Thunderbird to 102.0 without issue. A couple of updates later, I have102.5.0 installed and can't send email. I either see the Send button dimmed, which means send is disabled, or the Send button appears normal but clicking it produces no effect - no email is sent. Trying to send with several different GMail and Microsoft Exchange accounts all has the same result. I have tried * checking SMTP settings (all fine) * restarting Thunderbird * restarting my computer * reinstalling Thunderbird * reinstalling Thunderbird 102.0 * sending from the same account(s) using webmail (this worked) * sending from the same account using another email client (this worked) Clearly the issue is with Thunderbird, but I can't find any help item that covers this topic. Would much appreciate help or advice. My setup: * Thunderbird 102.5.0 * Macbook Pro M1 with Monterey 12.4

Изменено java.morning.one

Все ответы (1)

more options

I have now managed to fix this problem by creating a new profile. Something must have been corrupted in the old one. A long process, but now back in business.

Полезно?

Задать вопрос

Для ответа на сообщения вы должны войти в свою учётную запись. Пожалуйста, задайте новый вопрос, если у вас ещё нет учётной записи.