X
Нажмите здесь, чтобы перейти на мобильную версию сайта.

Форум поддержки

After sending an email TB does not go back to message list. All I get is a tab that says "loading"

Размещено

After sending an email suddenly TB does not go back to email listings. Instead all I get is a tab that says loading. applies to v60 and 68. see attached screenshot.

Tried safe mode also. This started this morning. win10 pro 18362.449

After sending an email suddenly TB does not go back to email listings. Instead all I get is a tab that says loading. applies to v60 and 68. see attached screenshot. Tried safe mode also. This started this morning. win10 pro 18362.449
Приложенные скриншоты

Изменено Wayne Mery

Выбранное решение

If you view the message source (Ctrl+U), the code for the Reply to Sender in the message body will probably reveal why the tab opens. It may work when the group is viewed in a browser, which is probably how most users view it, but not in a mail client.

Прочитайте этот ответ в контексте 0
Цитата

Дополнительные сведения о системе

Приложение

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:70.0) Gecko/20100101 Firefox/70.0

Дополнительная информация

Задавший вопрос

My windows updated yesterday. So this is definitely windows issue.

My windows updated yesterday. So this is definitely windows issue.
Помогла ли вам это?
Цитата
sfhowes
  • Top 10 Contributor
1695 решений 8239 ответов
Размещено

It may be caused by an antivirus program incompatibility with a Windows update, especially if the AV is scanning mail folders. What is your AV, and is it scanning the profile folder? Running Windows in safe mode is a good way to test this.

It may be caused by an antivirus program incompatibility with a Windows update, especially if the AV is scanning mail folders. What is your AV, and is it scanning the profile folder? Running [https://support.microsoft.com/en-ca/help/12376/windows-10-start-your-pc-in-safe-mode Windows in safe mode] is a good way to test this.

Изменено sfhowes

Помогла ли вам это?
Цитата

Задавший вопрос

I tried safe mode before posting.

Rebooting the desktop seems to have fixed the issue. If it happens again I will repost.

I tried safe mode before posting. Rebooting the desktop seems to have fixed the issue. If it happens again I will repost.
Помогла ли вам это?
Цитата

Задавший вопрос

Problem still persists. Antivirus is standard windows defender

Problem still persists. Antivirus is standard windows defender
Помогла ли вам это?
Цитата

Задавший вопрос

OK, I have isolated the problem.

The tab not loading ONLY happens from within a single folder from a single account. All other accounts and folders work properly.

I do have filters running on this folder.

Tab not loading happens whether there is just one email in the folder or 100 emails. So the problem is not related to bloating.

OK, I have isolated the problem. The tab not loading ONLY happens from within a single folder from a single account. All other accounts and folders work properly. I do have filters running on this folder. Tab not loading happens whether there is just one email in the folder or 100 emails. So the problem is not related to bloating.
Помогла ли вам это?
Цитата

Задавший вопрос

Correction. There are two folders in a single account that are having the same problem. Both are running filters.

Correction. There are two folders in a single account that are having the same problem. Both are running filters.
Помогла ли вам это?
Цитата
sfhowes
  • Top 10 Contributor
1695 решений 8239 ответов
Размещено

pixelpadre said

Problem still persists. Antivirus is standard windows defender

Add the TB profile folder as an Exclusion in Defender and see if it makes any difference.

C:\Users\username\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles\8charstring.default

''pixelpadre [[#answer-1266708|said]]'' <blockquote> Problem still persists. Antivirus is standard windows defender </blockquote> Add the TB profile folder as an Exclusion in Defender and see if it makes any difference. C:\Users\''username''\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles\''8charstring''.default
Помогла ли вам это?
Цитата

Задавший вопрос

Look at the video of the problem

https://lakeservers.com/tabnotloading.mp4

Look at the video of the problem https://lakeservers.com/tabnotloading.mp4
Помогла ли вам это?
Цитата
sfhowes
  • Top 10 Contributor
1695 решений 8239 ответов
Размещено

The tab appears when you click Reply to Sender in the message body. Does it happen if you just click the Reply button in the Header Pane?

The tab appears when you click Reply to Sender in the message body. Does it happen if you just click the Reply button in the Header Pane?
Помогла ли вам это?
Цитата

Задавший вопрос

It appears it only happens when clicking on reply to sender in yahoo groups or groups.io groups

It appears it only happens when clicking on reply to sender in yahoo groups or groups.io groups
Помогла ли вам это?
Цитата

Задавший вопрос

To answer your question, reply works. reply to sender doesnt

To answer your question, reply works. reply to sender doesnt
Помогла ли вам это?
Цитата
sfhowes
  • Top 10 Contributor
1695 решений 8239 ответов
Размещено

Выбранное решение

If you view the message source (Ctrl+U), the code for the Reply to Sender in the message body will probably reveal why the tab opens. It may work when the group is viewed in a browser, which is probably how most users view it, but not in a mail client.

If you view the message source (Ctrl+U), the code for the Reply to Sender in the message body will probably reveal why the tab opens. It may work when the group is viewed in a browser, which is probably how most users view it, but not in a mail client.
Помогла ли вам это?
Цитата

Задавший вопрос

That is possible, but I have been using reply to sender for several years without the current problem in both yahoo and groups.io

So something has changed with tbird

That is possible, but I have been using reply to sender for several years without the current problem in both yahoo and groups.io So something has changed with tbird
Помогла ли вам это?
Цитата

Задавший вопрос

So, its time to close this thread.

Your deducement is correct.

   <a target=3D"_blank" href=3D"https://groups.io/mt/59354054/2255163">Mute This Topic</a>
So, its time to close this thread. Your deducement is correct. <a target=3D"_blank" href=3D"https://groups.io/mt/59354054/2255163">Mute This Topic</a>

Изменено pixelpadre

Помогла ли вам это?
Цитата
Matt
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
3293 решений 22757 ответов
Размещено

it is the target=3D"_blank" that is causing the issue. the _blank executes an open new tab, in Thunderbird that also works to open a new tab in the user interface. Given the prevalence of this notation on the web, perhaps we need to fix it. Even though it is not really a Thunderbird problem as mail is not supposed to require browser functionality.

it is the target=3D"_blank" that is causing the issue. the _blank executes an open new tab, in Thunderbird that also works to open a new tab in the user interface. Given the prevalence of this notation on the web, perhaps we need to fix it. Even though it is not really a Thunderbird problem as mail is not supposed to require browser functionality.
Помогла ли вам это? 1
Цитата
Задать вопрос

Для ответа на сообщения вы должны войти в свою учётную запись. Пожалуйста, задайте новый вопрос, если у вас ещё нет учётной записи.