Butonul Uită - șterge rapid istoricul de navigare din Firefox

Notă: Vă rugăm actualizați-vă versiunea de Firefox pentru a vă bucura de ultimele funcționalități.

Firefox vă oferă chiar și mai mult control asupra confidențialității. Noua versiune de Firefox vine cu un buton Uită (en.: „Forget”), care șterge istoricul de navigare dintr-un anumit interval de timp selectat de dumneavoastră fără a afecta restul informațiilor.

Iată cum să faceți cu doar câteva clicuri:

  1. Mai întâi, adăugați butonul Uită în bara de unelte. Veți fi nevoiți să faceți acest lucru o singură dată!
    • Clic pe butonul meniului new fx menu din dreapta-sus.
    • Clic pe customize-ro-firefox-hanmurger-menu din partea de jos a panoului meniului.
    • Trageți butonul Uită forget button gray din panoul Funcționalități și unelte suplimentare în bara de unelte, apoi clic pe ieșire din personalizare .
  2. Când sunteți pregătit să ștergeți istoricul recent, clic pe butonul Uită forget button gray de pe bara de unelte.
  3. Alegeți intervalul de timp pentru care doriți să „uitați” istoricul (cinci minute, două ore sau 24 de ore) și clic pe butonul roșu Uită!. Important: Odată ce ați dat clic pe acest buton, informațiile selectate sunt șterse definitiv și nu mai pot fi recuperate.
    Butonul Uită
  4. Firefox va șterge apoi istoricul și cookie-urile din intervalul de timp specificat, va închide filele deschise și va relansa o fereastră nouă și curată.
Firefox are o altă funcționalitate legată de confidențialitate care vă permite să ștergeți chiar mai multe informații, inclusiv parole și preferințe pentru site-uri.
// Acești oameni minunați au ajutat la scrierea acestui articol:Cristian Silaghi, Raul Malea, Adrian Șuteu, Jobava. Și tu poți ajuta - află cum.

A fost acest articol de ajutor? Vă rugăm așteptați...

Fii voluntar pentru Mozilla Support