Pesquisar no site de suporte

Evite golpes de suporte. Nunca pedimos que você ligue ou envie uma mensagem de texto para um número de telefone, ou compartilhe informações pessoais. Denuncie atividades suspeitas usando a opção “Denunciar abuso”.

Learn More

Miért van, hogy egy bizonyos (router) webes felület)hibásan jelenik meg Firefox alatt?

  • 2 respostas
  • 1 tem este problema
  • 1 visualização
  • Última resposta de Balázs Meskó

more options

Firefox Quantum 67.0.1-en a routerem (Ubiquiti Edge Max) webes felülete hibásan jelenik meg. A felső 1/3 hiányzik....alul meg 1/3 fehér üres rész van. Az az érdekes, hogy HA növelem a nagyítást akkor 300%-nál előbukkannak a hiányzó részek, de értelemszerűen már összevissza törve. Ezen nagyítás alatt..le egészen a minimum 30%-ig hiányzik. Chrome alatt tökéletes. Próbáltam: -rókás téma kikapcsolást -gyorsítótár törlést -nagyítás módosítást (valami itt kergülhetett meg) -süti törlés Más weboldalon/webes felületen nincs gondom.

Előre is köszi a segítséget. Szabolcs

Firefox Quantum 67.0.1-en a routerem (Ubiquiti Edge Max) webes felülete hibásan jelenik meg. A felső 1/3 hiányzik....alul meg 1/3 fehér üres rész van. Az az érdekes, hogy HA növelem a nagyítást akkor 300%-nál előbukkannak a hiányzó részek, de értelemszerűen már összevissza törve. Ezen nagyítás alatt..le egészen a minimum 30%-ig hiányzik. Chrome alatt tökéletes. Próbáltam: -rókás téma kikapcsolást -gyorsítótár törlést -nagyítás módosítást (valami itt kergülhetett meg) -süti törlés Más weboldalon/webes felületen nincs gondom. Előre is köszi a segítséget. Szabolcs
Capturas de tela anexadas

Todas as respostas (2)

more options

300%-nál megjelennek a fülek...de itt már szét van esve.

more options

Szia! Ez alapján nem tudom megmondani, hogy mi lehet a baj. Ha tudod, akkor mentsd le a teljest oldalt, és töltsd fel egy ZIP fájlba ide, akkor meg tudom nézni. Mindenesetre szinte biztosan a gyártónál kell kopogtatni a hiba miatt.