Join the AMA (Ask Me Anything) with Firefox leadership team to talk about Firefox priorities in 2024. Mark your calendar! Thursday, June 13, 17:00 - 19:00 UTC.

Pesquisar no site de suporte

Evite golpes de suporte. Nunca pedimos que você ligue ou envie uma mensagem de texto para um número de telefone, ou compartilhe informações pessoais. Denuncie atividades suspeitas usando a opção “Denunciar abuso”.

Learn More

Po obnově do továrního nastavení se neukládají uložená přihlášení

  • 7 respostas
  • 1 tem este problema
  • 7 visualizações
  • Última resposta de userff

more options

Dobrý den,

prosím o pomoc. Nedávno jsem byl nucen provést obnovu do továrního nastavení. Mám nastavené synchronizování kromě doplňku a historie.

Po obnově továrního nastavení se zdálo vše v pořádku, záložky se obnovily, ale kupodivu se obnovila i historie, která se obnovovat neměla. To mi ani tak nevadí. Hlavní problém je v tom že když u nějakého portálu po přihlášení kliknu na "Uložit přihlašovací údaje pro tento portál." Stejně se neuloží a v možnostech mám okénko prohlížení uložených hesel a loginů prázdné.

Možná s tím mže souviset i další přiložený screenshot, dle je vyfoceno jak mě firefox odmítá nechat dovolit mi nastavit hlavní heslo.

Děkuji moc za jakoukoliv radu a pomoc.

Dobrý den, prosím o pomoc. Nedávno jsem byl nucen provést obnovu do továrního nastavení. Mám nastavené synchronizování kromě doplňku a historie. Po obnově továrního nastavení se zdálo vše v pořádku, záložky se obnovily, ale kupodivu se obnovila i historie, která se obnovovat neměla. To mi ani tak nevadí. Hlavní problém je v tom že když u nějakého portálu po přihlášení kliknu na "Uložit přihlašovací údaje pro tento portál." Stejně se neuloží a v možnostech mám okénko prohlížení uložených hesel a loginů prázdné. Možná s tím mže souviset i další přiložený screenshot, dle je vyfoceno jak mě firefox odmítá nechat dovolit mi nastavit hlavní heslo. Děkuji moc za jakoukoliv radu a pomoc.

Solução escolhida

Tak jsem to tedy zkusil obnovit do továrního nastavení ještě jednou a už to šlape. Něco se totiž při původním obnovení pokazilo. Tedy to můžeme považovat za vyřešené. Snad to ještě někomu někdy třeba pomůže.

Ler esta resposta 👍 0

Todas as respostas (7)

more options

Připojuji do přílohy screenshoty.

more options

Omlouvám se za triplepost, ale musím ještě doplnit, že už nejde ani kliknout v bublině pro uložení daných přihlašovacích údajů. Vždycky mi vyskočí okénko pro zadání hlavního hesla, ale když ta zadám hlavní heslo (dvakrát nové a potom to stejné pro ověření znovu o správné síle, kterou značí zelený bar) a kliknu na uložit, stejně se neuloží ani hlavní heslo, ani to dané přihlášení, prostě vůbec v tomhle směru ten Firefox nefunguje. Asi budu muset provést obnovení znovu, třeba se něco pokazilo během toho prvního obnovení. Snažil jsem se třeba najít stará přihlášení a naimportovat ručně, ale mám ve složce jen jeden profil a v tom uložená přihlášení nejsou...

more options

Zrušit to stávající Hlavní heslo můžeš? Podle toho screenu tam snad ani žádné heslo nemáš. Takže asi nelze změnit heslo, které tam vůbec není.

more options

No žádné hlavní heslo právě nastavené není.

more options

Tak proč se ho snažíš změnit? Které heslo si myslíš, že měníš? Ono to Hlavní heslo je ochrana hesel ve Firefoxu a zároveň zřejmě je stejně pojmenované i Hlavní heslo do Sync. Je v tom - lidově řečeno - asi bordel. Sync nepoužívám, takže ti s tím neporadím.

Alterado por poljos em

more options

Solução escolhida

Tak jsem to tedy zkusil obnovit do továrního nastavení ještě jednou a už to šlape. Něco se totiž při původním obnovení pokazilo. Tedy to můžeme považovat za vyřešené. Snad to ještě někomu někdy třeba pomůže.

more options

PS: Ne nanažil sem se ho změnit, ale vytvořit.