Windows 10 reached EOS (end of support) on October 14, 2025. If you are on Windows 10, see this article.

Przeszukaj pomoc

Unikaj oszustw związanych z pomocą.Nigdy nie będziemy prosić Cię o dzwonienie na numer telefonu, wysyłanie SMS-ów ani o udostępnianie danych osobowych. Zgłoś podejrzaną aktywność, korzystając z opcji „Zgłoś nadużycie”.

Więcej informacji
Wątek został zarchiwizowany. Jeśli potrzebujesz pomocy, zadaj nowe pytanie.
Zarchiwizowany

website company "tera-byte" RFC 5280 compliance?

jackkistler

Is there something in the security certificate from a website support server, such as provided by "Tera-byte", that tells me which certificate authority company certified their security certificate? They claim their certificate to be self signed, but both Firefox and Internet Explorer reject connection because their certificate does not comply to RFC 5280, Their certificate expired on Friday, June 30, 2006, 2:09 PM.

They are adamant that their certificate is in compliance and valid, in spite of the help I got from Microsoft in evaluating their certificate.

I have a picture on "dropbox" that shows their certificate data at https://www.dropbox.com/sh/aw9k1iv6pxhtk6k/AAD5uaI52_oQFJS2Xy-R5h9Wa?dl=0

Thanks, Jack Kistler

Is there something in the security certificate from a website support server, such as provided by "Tera-byte", that tells me which certificate authority company certified their security certificate? They claim their certificate to be self signed, but both Firefox and Internet Explorer reject connection because their certificate does not comply to RFC 5280, Their certificate expired on Friday, June 30, 2006, 2:09 PM. They are adamant that their certificate is in compliance and valid, in spite of the help I got from Microsoft in evaluating their certificate. I have a picture on "dropbox" that shows their certificate data at https://www.dropbox.com/sh/aw9k1iv6pxhtk6k/AAD5uaI52_oQFJS2Xy-R5h9Wa?dl=0 Thanks, Jack Kistler

Wszystkie odpowiedzi (1)

If "They claim their certificate to be self signed" then browsers will reject their certificate even if it is not expired. I am not familiar with RFC5280, but I am quite sure that self-signed certificates are not okay.