Przeszukaj pomoc

Unikaj oszustw związanych z pomocą.Nigdy nie będziemy prosić Cię o dzwonienie na numer telefonu, wysyłanie SMS-ów ani o udostępnianie danych osobowych. Zgłoś podejrzaną aktywność, korzystając z opcji „Zgłoś nadużycie”.

Learn More

Co jste to proboha zase spáchali ?

  • 2 odpowiedzi
  • 1 osoba ma ten problem
  • 2 wyświetlenia
  • Ostatnia odpowiedź od poljos

more options

Po upgrade (kterému jsem se jako bych něco tušil asi 14 dní vyhýbal), otevřené stránky okamžitě padají a nic nefunguje, abych si přečetl email musel jsem přejít na Google chrom. Stále mi nabíhá jenom :

Skript na této stránce je buď zaneprázdněn nebo přestal reagovat. Můžete ho ukončit, otevřít v debuggeru nebo počkat, jestli se dokončí sám.

Skript: http://connect.facebook.net/cs_CZ/all.js#xfbml=1:47

Potom vše spadne. prosím o info co s tím na batx21@centrum.cz

Po upgrade (kterému jsem se jako bych něco tušil asi 14 dní vyhýbal), otevřené stránky okamžitě padají a nic nefunguje, abych si přečetl email musel jsem přejít na Google chrom. Stále mi nabíhá jenom : Skript na této stránce je buď zaneprázdněn nebo přestal reagovat. Můžete ho ukončit, otevřít v debuggeru nebo počkat, jestli se dokončí sám. Skript: http://connect.facebook.net/cs_CZ/all.js#xfbml=1:47 Potom vše spadne. prosím o info co s tím na batx21@centrum.cz

Wszystkie odpowiedzi (2)

more options

Toto je „Diskusné fórum“ používateľov Firefoxu a Thunderbirdu. Táto stránka nemá nič spoločné s vývojom produktov Mozilly, a nie je v silách tejto komunity to zmeniť. Svoje pripomienky im môžete napísať tuna: https://bugzilla.mozilla.org/form.mdn. = Skúste vypnúť ipv6 vo Forefoxe. Do adresneho riadku napíšte about:config. Nájdite hodnotu network.dns.disableIPv6 a zmeňte túto hodnotu na true.

more options

Nejspíš to máš přeprané rozšířeními nebo antivirákem. Udělej si Obnovu Firefoxu.