Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Chyba zabezpečeného spojení při přístupu na Linkedin.com

  • 7 svar
  • 1 har dette problemet
  • 1 view
  • Siste svar av Mila_s

more options

Nemohu se připojit na Linkedin.com. Ani z jiných browserů. Ostatní stránky fungují OK. Cokoli jsem k tomu zatím našel na fóru tak nepomohlo. Hlásí: Chyba zabezpečeného spojení

Při spojení s www.linkedin.com nastala chyba. PR_END_OF_FILE_ERROR

   Požadovanou stránku nelze zobrazit, protože nelze ověřit autenticitu přijatých dat.
   Kontaktujte prosím vlastníky webového serveru a informujte je o tomto problému.
Nemohu se připojit na Linkedin.com. Ani z jiných browserů. Ostatní stránky fungují OK. Cokoli jsem k tomu zatím našel na fóru tak nepomohlo. Hlásí: Chyba zabezpečeného spojení Při spojení s www.linkedin.com nastala chyba. PR_END_OF_FILE_ERROR Požadovanou stránku nelze zobrazit, protože nelze ověřit autenticitu přijatých dat. Kontaktujte prosím vlastníky webového serveru a informujte je o tomto problému.

All Replies (7)

more options

Přišel jsem na to: musel jsem explicitně zadat linkedin.com jako výjimku do antiviru. Vyřešeno.

more options

Tak dlohodobě to nepomohlo, problém je zpět, prosím o názory.

more options

linkedin.com sa vám opäť dostal do blokovania nejakého ďalšieho softveru ako napr: Antivir, Malware, Spyvare, Adware, Ransomware ...atď. Zistite ktorý program to spôsobuje a zadajte u neho výnimku pre linkedin.com .

more options

A jak to mám zjistit ? Antivirus mám Sophos, tam jsem to zadal do vyjímek. Běží mi také Advanced System Care Ultimate, nevidím tam žádné hlášené blokování. Co dál ?

more options

Dá sa to zistiť jedine pokusne - postupným odinštalovávaním softveru ako napr: Antivir, Malware, Spyvare, Adware, Ransomware ...atď - až kým to nepôjde.

more options

ZAMYSLENIE: Načo mate v počítači tri antivirusové programy? Veď stačí iba jeden jediný! Tie programy sa musia medzi sebou mlátiť a výrazne spomaľovať prácu na počítači. 1. Windows defender - súčasť inštalácie Windows 10 - výborný antivirusový program, zadarmo, aktualizuje sa aj niekoľko krát denne. Nespomaľuje a neobmedzuje prácu s počítačom. 2. Sophos - zbytočný 3. Advanced System Care Ultimate - zbytočný

ešte si tam nainštalujte NOD, AVAST, AVIRA a Microsoft security Essentials a už budete môcť v kľude spávať.

more options

Dnes jsem zjistil, že vypnutím firewallu ve Windows problém zmizí. Asi by to chtělo přidat mu nové pravidlo ? Nepřišel jsem na to, jak jej vytvořit.