Start Firefox automatisk ved start av datamaskinen din

Denne artikkelen gjelder Firefox på Windows.
Fra og med Firefox versjon 120, kan du sette opp Firefox til å starte automatisk når du starter eller restarter Windows datamaskinen din.

Samtykkedialog

Om du tidligere har valgt Firefox som standard nettleser, vil det dukke opp en samtykkedialog. Bare klikk på Ja, åpne Firefox for å aktivere funksjonen.

Auto launch prompt

Manuell konfigurasjon

Ble du ikke vist samtykkedialogen? Slik setter du opp autostart manuelt:

1. I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger.
  2. I Generelt-panelet, finn og velg innstillingen Åpne Firefox automatisk når datamaskinen din starter opp.
    Fx122Win10NorskInnstillingerGenereltAutostartFirefox
  3. Om du blir vist meldingen Denne innstillingen er deaktivert i Windows. For å endre, gå til Oppstartsapper i Systeminnstillinger., klikk på Oppstartsapper lenken. Her finner du veiledning for å finne fram til rett avsnitt i Windows' Systeminnstillingene til Windows.
    Fx122Win10NorskInnstillingerGenereltAutostartFirefoxWinDeaktivert
  4. Når du er ferdig, lukk Innstillinger-siden. Endringen du har gjort lagres automatisk.