Slett nylige søk fra søkefeltet

Firefox har et søkefelt på Ny fane siden og et valgbart søkefelt til høyre for adresselinjen. Når du søker på nettet med Firefox vil søkehistorikken vokse seg stor over tid. Denne artikkelen lærer deg hvordan du sletter listen over tidligere søk fra søkefeltet i Firefox.

Slett alle søkebegrep

1. Klikk på menu Fx89menuButton-knappen, klikk på Historikk og velg Tøm nylig historikk … fra Historikk-menyen.
    Fx121WinNorskMenyTomNyligHistorikk
  2. I dialog-boksen som åpnes, velger du Alt i Slett tidsrommet:-nedtrekksmeny.
    Fx121WinNorskMenyTomNyligHistorikkValg
  3. Sørg for at Skjema- og søkehistorikk er markert, og fjern markeringer for andre elementer du ikke vil slette.
  4. Klikk på SLett nå knappen for å slette og avslutte.

Slette enkelte søkebegreper

For å slette enkelte søkebegreper fra søkehistorikken, klikk i søkefeltet og trykk på og tastene for å navigere i listen over søkebegreper. For å slette det markerte søkebegrepet, trykk Shift+Delete.