Send en fane fra stasjonær Firefox til andre enheter

Send fane til enhet-funksjonen i Firefox kan brukes til å sende nettsider fra datamaskinen din til andre enheter, som en iPhone, iPad eller Android-enhet.

Merknad: Andre enheter kan også bety Firefox-profiler på samme datamaskin, om du bruker mer enn en Firefox-versjon eller profil.
sync illustration

Send fane fra datamaskinen din

1. Start med å logge inn på Mozilla-kontoen din på datamaskinen din. Om du ikke har noen konto enda, kan du opprette en Mozilla-konto. Den gir deg rask tilgang til synkroniserte faner, lagrede passord og mye mer!
  2. Logg inn på Mozilla-kontoen din på den andre enheten.
  3. HøyreklikkHold nede Ctrl-tasten idet du klikker en fane på datamaskinen din, velg Send fane til enhet, og velg enheten du vil sende fanen til.
    Fx120WinNorskSendFaneTilEnhet

Enheten min er ikke listet opp

Nå kan du sende faner til de enhetene du har lagt til Mozilla-kontoen din. Om du mangler en enhet i listen, følg disse trinnene for å legge den til:

1. Åpne Firefox på den enheten du vil koble opp.
  2. Klikk på menyknappen Bildet "fx57menu" finnes ikke.Fx89menuButton for å åpne menypanelet.
  3. Velg Logg inn for å synkroniser eller Synkroniser og lagre data Logg inn (avhengig av hva slags enhet og hvilken versjon av Firefox).
  4. Følg instruksjonene for å logge inn eller for å opprette en konto.

Mozilla-kontoen vil synkronisere og legge til enheten dine til listen.

Beskrivelsene av hvordan du sender faner fra mobiltelefonen din eller nettbrettet ditt finner du i disse artiklene:

Hvordan fjerne jeg gamle enheter fra "Send fane til enhet"-listen min?

Etter som tiden går er det mulig at listen over enheter i Send fane til enhet inneholder enheter du ikke lenger bruker eller dupliserte enheter.

Slik rydder du opp i Send fane til enhet-listen:

1. Sørg for at du er logget på Mozilla-kontoen din, og åpne https://accounts.firefox.com/settings.
  2. Under Tilkopla tenester, klikk på Logg ut for de enhetene du vil koble fra Mozilla-kontoen din.

Les Behandle enheter knyttet til Mozilla-kontoen din for mer informasjon.