Lagre nettsider for lesing senere med Pocket for Firefox

Lagre til Pocket-knappen Fx89PocketButton lagrer nettsider og videoer i Pocket med bare et klikk. Pocket fjerner støy og lagrer siden på en ren og distraksjonsfri måte, og muliggjør tilgang til dem mens du er på farten via Pocket appen. Alt du trenger er gratis konto, en Internettforbindelse og Pocket-knappen på verktøylinjen.

Lagre nettsider til Pocket

1. Klikk på Lagre til Pocket-knappen Fx89PocketButton i verktøylinjen.
    Fx89Toolbar-PocketButton
  2. Fyll ut skjemaet som kommer opp for å lage en ny konto (eller logg inn om du allerede har en).
  3. Når du kommer over en interessant side eller video, klikk på Lagre til Pocket-knappen Fx89PocketButton for å lagre den. (Klikk Fjern om du forandrer mening.)
    Fx102SaveToPocketFx111WinNorskLagreTilPocket

Vis Pocket-listen på nettet

Du kan hente fram Pocket-listen din når du lagrer en nettside til Pocket, ved å klikke på Vis listen minVis lagrede objekt i meldingsboksen til Lagre til Pocket. For å se Pocket-listen din uten å lagre en ny nettside til Pocket, åpner du en ny tom fane, klikker på Lagre til Pocket-knappen Fx89PocketButton i verktøylinjen og klikker på Vis listen minVis lagrede objekt.

Du kan også åpne https://getpocket.com/my-list for å se listen din og bokmerk den nettsiden. Alternativt kan du prøve et tillegg som View Pocket List. Ta direkte kontakt med tilleggsutvikleren om du behøver hjelp med et bestemt tillegg.

Merk: For å lagre til eller hente fram Pocket-listen din i Firefox må du ha en aktiv Internettforbindelse. Frakoblet visning er mulig på andre enheter som har installert Pocket appen. Les Using Pocket Offline for mer informasjon.

Vis Pocket-artiklene på telefon

Få tilgang til lagrede nettsider på telefonen eller nettbrettet ditt med Pocket appen. See Logg inn på Pocket med Mozilla-kontoen din. (Du må ha en Wi-Fi eller mobildata forbindelse for å se videoer som er lagret i Pocket.)