Oppdater til nyeste versjon av Firefox for Android

For å få tilgang til alle de nyeste funksjonene i nettleseren og for å holde informasjonen din trygg, er det det en god ide å oppdatere til den nyeste versjonen av Firefox for Android. Firefox for Android vil varsle deg gjennom Google Play når en ny versjon er tilgjengelig, men du kan også sjekke manuelt som beskrevet under. Følg trinnene for å finne ut hvilken versjon du bruker, og hvordan du kan oppdatere, om nødvendig.

Sjekk hvilken versjon av Firefox du bruker

1. Trykk på menyknappen. AndroidFx83NorskMeny

2. Trykk på Innstillinger.
  3. Rull ned til Om avsnittet og trykk på Om Firefox.
    Versjonsnummeret vil vises under Firefox logoen.

Oppdater via Google Play

Den enkleste måten å oppdatere Firefox på, er via Google Play. Her kan du se om din versjon er utdatert, og oppdatere den om nødvendig.

1. Åpne Google Play Butikk appen på enheten din og trykk på menyen i øverst til venstre.
  2. Trykk på Mine apper og spill for å vise listen over de appene du har installert.
    Denne listen indikerer hvilke apper som må oppdateres. Firefox vil vises i Oppdateringer... listen om det finnes en oppdatering for den.
  3. Trykk på Oppdater knappen for Firefox for å starte oppdateringen.