Oppdater Firefox til den nyeste versjonen

Revisjonsinfo
  • Revisjonsid: 231526
  • Opprettet:
  • Opprettet av: ErlingR
  • Kommentar: Oppdatert etter oppdatering av original engelsk artikkel.
  • Gjennomgått: Ja
  • Gjennomgått:
  • Gjennomgått av: erling.rosag
  • Is approved? Ja
  • Er nåværende revisjon? Nei
  • Klar for oversetting: Nei
Revisjonskilde
Revisjonsinnhold

Som standard oppdateres Firefox automatisk. Du kan alltid gjøre en manuell oppdatering, og i det tilfellet blir oppdateringen lastet ned, men ikke installert før du restarter Firefox.

Oppdater Firefox

Merk: Hvis du bruker en versjon av Firefox som er en del av en pakket Linux distribusjon, må du vente på at en oppdatert pakke blir tilgjengelig for distribusjon. Denne artikkelen gjelder kun deg hvis du har installert Firefox manuelt (uten å bruke din distribusjonspakke behandler.
  1. Klikk på menyknappen Fx89menuButton, klikk på Hjelp og velg Om Firefox.Klikk på menyknappen Fx57Menu, klikk på Fx57HelpHjelp og velg Om Firefox.På menylinjen, klikk på Firefox menyen og velg Om Firefox.
  2. Vinduet Om Mozilla FirefoxOm Firefox vil da åpne. Firefox vil se etter nye oppdateringer og laste dem ned automatisk, om de finnes.
    Fx70aboutFirefox-Downloadingfx70Linux-AboutFirefox-Downloadingfx71macOS-AboutFirefox-Downloading
  3. Når nedlastingen er ferdig, klikk Start Firefox på nytt for å oppdatere.
    Fx70aboutFirefox-Restartfx70Linux-AboutFirefox-Restartfx71macOS-AboutFirefox-Restart
  • Om du har en Mac computer med Apple-chip og oppdaterer fra en eldre versjon til Firefox 84 eller nyere, må du gå helt ut og restarte Firefox etter oppdateringen (som forklart her).
Viktig: Om oppdateringen ikke startet, ikke fullførte eller om det var noen andre problemer, gå til Mozillas nedlastningsside for å laste ned og installere den nyeste versjonen av Firefox for ditt operativsystem og språk, eller du kan bruke denne nedlastingslenken (les artikkelen Installer Firefox på WindowsInstaller Firefox på LinuxHvordan laste ned og installere Firefox på Mac for mer informasjon).

Vær forsiktig: Last kun ned fra den offisielle Mozilla linken nevnt over for å unngå skadelig programvare og andre trusler fra nettet.

Innstillingene for oppdateringer kan endres i Firefox InnstillingerInnstillinger . I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger. i Generelt fanen, bla ned til Firefox-oppdateringer.