Ofte stilte spørsmål

Her er en samling av lenker til de mest brukte sidene som forklarer hvordan du kan bruke noen av de grunnleggende funksjonene og hvordan du kan fikse problemer du kommer borti mens du bruker Firefox.

For å lære mer, trykk på lenken som best passer med informasjonen du er ute etter:

• Hvordan velge startside, hvilket inkluderer det følgende:
    • Bestemme eller endre forside
    • Gjenopprette standard forside
    • Andre problemer?

Hvilken informasjon er sendt i en krasjrapport?

• Hvordan forhindrer jeg utvidelser fra å krasje?
  • Feilsøking av problemer i Firefox med Sikker modus, hvilket inkluderer det følgende:
    • Hvordan starte Firefox i sikkert modus
    • Sikkert modus vindu
    • Problemløsing i sikkert modus
    • Avslutte sikkert modus
    • Gjennomføre permanente endringer til Firefox i sikkert modus vinduet
  • Firefox henger eller svarer ikke - hvordan fikse, hvilket inkluderer det følgende:
    • Firefox fryser tilfeldig
    • Firefox fryser mens den spiller av Flash videoer
    • Firefox fryser etter langt bruk
    • Oppdatere Firefox
    • Firefox henger mens den laster inn det første vinduet
    • Gjenopprette økt raskere
    • Firefox fryser mens du laster ned filer eller lagrer bilder
    • Firefox fryser mens du avslutter den
// These fine people helped write this article:JCPlus. You can help too - find out how.