Hvordan setter jeg opp Firefox Sync på min datamaskin?

Revisjonsinfo
  • Revisjonsid: 274519
  • Opprettet:
  • Opprettet av: ErlingR
  • Kommentar: Revidert etter rev 272997 2023-12-22 av org. engelsk artikkel. Stor endring, slettet alt gammelt innhold og oversatt den engelske artikkelen fra bunn
  • Gjennomgått: Ja
  • Gjennomgått:
  • Gjennomgått av: erling.rosag
  • Is approved? Ja
  • Er nåværende revisjon? Nei
  • Klar for oversetting: Nei
Revisjonskilde
Revisjonsinnhold

Med en Mozilla-konto kan du synkronisere data og innstillingene dine (som bokmerker, historikk, passord, åpne faner og installerte tillegg) på tvers av alle enhetene dine.

Opprett en Mozilla-konto

Du må ha en Mozilla-konto for å slå på Synkronisering. Lær hvordan du oppretter en Mozilla-konto.

Velg hvilken informasjon som skal synkroniseres

Les Hvordan velger jeg hvilke informasjonstyper som bør synkroniseres i Firefox

Koble flere enheter til Synkronisering

En enhet kan være en mobil enhet (smarttelefon eller nettbrett), en stasjonær datamaskin, eller en annen Firefox profil. Vedrørende mobile enheter, les:

For å koble opp mot en annen datamaskin eller profil, bare logg inn og la Synkronisering gjøre resten. For å logge inn behøver du e-postadressen og passordet du brukte i forrige avsnitt.

1. Åpne Firefox på den datamaskinene eller profilen du vil synkronisere.
  2. Klikk på Fx89menuButton, så på Logg inn-knappen ved siden av Synkroniser og lagre data og logg inn.
    Fx114WinNorskFxKontoInnlogging

Deaktiver Synkronisering for enheter som har vært synkronisert før

For mer informasjon, les Slå av Firefox Sync.