Firefox Hello - video- og talesamtaler på nett

Denne artikkelen vedlikeholdes ikke lenger, så innholdet kan være utdatert.

Vennligst oppdater din versjon av Firefox for å ta nytte av de siste funksjonene og sikkerhetsoppdateringene.

Firefox Hello lar deg ha gratis video- og taleanrop direkte fra nettleseren. Alt du trenger er en mikrofon, et webkamera (valgfritt) og den siste versjonen av Firefox for å ringe venner som er på WebRTC-støttede nettlesere som Firefox, Chrome eller Opera.

Inviter noen til samtalen

1. Trykk på Hello-knappen hello button.
    Tips: Flytt Hello-knappen til din verktøylinje. For mer informasjon, se Hvor er Firefox Hello-knappen?.
  2. Trykk på Email knappen for å sende linken til en venn ved å bruke din standard e-post applikasjon, eller trykk på Kopier og lim inn linken i et annet meldingsprogram.
  3. Når din venn trykker på linken for å starte en samtale, vil en melding dukke opp i nettleseren din:
    call notification 35
  4. Trykk på answer 35 knappen for å godta samtalen. Velg videokamera alternativet om du ønsker å ha en videosamtale, eller mikrofonalternativet for en samtale med bare tale.
  5. Bruk personvernskontrollene webrtc privacy for å dempe mikrofonen eller skru av kameraet etter behov.
  6. For å avslutte samtalen, trykk call end.

Start en samtale

1. Trykk på Hello-knappen hello button.
    Tips: Flytt Hello-knappen til din verktøylinje. For mer informasjon, se Hvor er Firefox Hello-knappen?.
  2. Trykk Start en samtale.
  1. hello start convo winhello start convo
  2. Gi din samtale et navn ved å skrive det inn i Navngi denne samtalen feltet. Trykk Send link per epost for å sende lenken til en venn ved hjelp av din standard epostapplikasjon, eller trykk Kopier og lim inn lenken i en annen meldingsapplikasjon.
    hello new conversation
  3. Når din venn blir med i samtalen, vil Hello-knappen bli blå hello button active og du får et varsel. Den blå prikken på listen din vil fortelle deg om hvilken samtale som er aktiv.
    call active hello wincall active hello
  4. To end the call, click hello hang up 35.
  5. For å avslutte samtalen, trykk hello hang up 35.
    Firefox Hello - Avslutt samtale
    • Samtalen vil bli i listen din for fremtidig bruk. Du kan slette den ved å klikke på søppelbøtte-ikonet ved siden av samtalen.
    hello delete winhello delete

Kamera eller mikrofon tilgang: Hvis Firefox Hello ikke får tilgang til din mikrofon eller ditt kamera, skriv about:permissions inn i adresselinjen og tillat hello.firefox.com å få tilgang til disse enhetene. Se Firefox Hello får ikke tilgang til min mikrofon eller kamera for mer informasjon.

Bli med i en samtale

Mottatt en invitasjon? Det å bli med i en samtale er enkelt! Bare trykk på linken i invitasjonen klikk på knappen på siden for å bli med i samtalen.

Se Bli med i en samtale i Firefox Hello for mer informasjon.

Kontaktlister og direkte samtaler

Selv om du ikke trenger en bruker for å bruke Firefox Hello, vil en bruker la deg legge til, håndtere og ringe dine kontakter direkte med bare et klikk.

Se Create and manage your contacts list on Firefox Hello for mer informasjon.

Kontroller dine varsler

Hvis du ikke er klar for å motta en samtale, trykk på statusmenyen nederst i vinduet og sett den til Ikke forstyrr for å stoppe alle samtalevarsler.

webrtc status 35hello status 35 winhello status 35

Personvern og vilkår for bruk

For å lære mer om Firefox Hello, besøk disse nettsidene: