Få tilgang til tilleggene dine med Firefox-kontoer

Fra og med Firefox versjon 57, vil bare utvidelser bygget med WebExtensions APIer fungere. Lurer du på om dine utvidelser er berørt? Les Teknologien bak Tillegg for Firefox blir modernisert og Ofte Spurte Spørsmål for flere detaljer.

Nettstedet Firefox browser Add-ons fra Mozilla bruker Firefox-kontoer for en mer integrert opplevelse på tvers av alle tjenester og produkter fra Mozilla (les this Mozilla blog om bakgrunnen). Bruk den Firefox-kontoen du har eller opprett en ny konto for tilgang til tilleggene dine på https://addons.mozilla.org.

Oppgrader fra en Add-ons-konto til en Firefox-konto

Om du har en eksisterende Add-ons-konto, kan du oppgradere til en Firefox-konto ved å logge inn med eller opprette med en Firefox-konto der e-postadressen er like den adressen du har registrert i Add-ons-kontoen.

Forklaring på hvordan du gjør det følger under.

Logg på en eksisterende konto

Om du allerede har en Firefox-konto, kan du bruke den til å logge inn på Add-ons nettstedet.

1. Gå til Firefox browser Add-ons.
  2. Klikk på Log in.
  3. Skriv inn epostadressen din og passordet, og klikk på Sign in.
  4. Etterpå blir du sendt tilbake til https://addons.mozilla.org.

Registrer en ny konto

Om du aldri har hatt en Add-ons-konto eller Firefox-konto, registrer deg på Firefox-kontoer for å komme i gang med Firefox browser Add-ons.

1. Åpne Firefox browser Add-ons.
  2. Klikk på Register.
  3. Skriv inn epostadressen din, passordet og alder, og klikk på Create account.
  4. Du vil motta en bekreftelses-e-post fra Firefox med en 6-sifret bekreftelses-kode. Bruk koden til å bekrefte kontoen din.
  5. Etterpå blir du sendt tilbake til https://addons.mozilla.org.

For mer informasjon, les Access Mozilla Services with Firefox accounts.

Sletting av Firefox-kontoen din

Les denne artikkelen for å lære hvordan du sletter Firefox-kontoen din.

Når du sletter Firefox-kontoen din, vil også kontoen din på addons.mozilla.org bli slettet, sammen med alt dens innhold. Om du en gang senere oppretter en ny konto og bruker den samme e-postadressen, vil allikevel ingen (gamle) tillegg bli knyttet til den.

Før du sletter kontoen din, anbefaler vi at du overfører tillegg du har utviklet til en ny eier. Om du deler eierskap til tillegg med andre kontoer, vil din konto bli fjernet fra eierskapslisten når kontoen er slettet.

Ofte spurte spørsmål

Hva skjer med tilleggene mine når jeg tar i bruk en ny Firefox-konto?

Du får tilgang til alle tilleggene dine via den nye Firefox-kontoen din.

Hvorfor bør jeg ha en Firefox-konto?

En Firefox-konto er det primære konto-systemet brukt av Firefox, i første rekke for å synkronisere Firefox-tjenester på tvers av flere enheter. Selv om du ikke bruker Sync, vil mange Firefox-relaterte tjenester snart migrere over til dette for å gjøre det enklere for deg å logge inn, og gjøre det letter for deg å ta i bruk nye tjenester.

Hvor endrer jeg passordet mitt?

Så snart du har registrert en Firefox-konto, kan du gå til https://accounts.firefox.com, logge inn og klikke på Endre ved siden av Passord.