সহায়তা খুঁজুন

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Otevírání pdf příloh v Gmailu

  • 2 উত্তরসমূহ
  • 1 এই সমস্যাটি আছে
  • 26 দেখুন
  • শেষ জবাব দ্বারা nela.pokorova

more options

Dobrý den,

potřebovala bych poradit ohledně otevírání příloh ve formátu pdf v přijaté poště Gmail. Pokud otevírám word nebo excel dokument, zeptá se mě prohlížeč, jestli chci soubor otevřít nebo uložit. Pokud ale otevírám pdf, tak mi to rovnou nabízí pouze uložení do počítače, což dřív nedělalo. Je prosím možné nastavení, aby mi to nabídlo volbu i pokud otevírám pdf přílohu. Přikládám 2x printscreen, kde je rozdíl vidět.

Děkuji moc za odpověď.

Nela Pokorová

Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně otevírání příloh ve formátu pdf v přijaté poště Gmail. Pokud otevírám word nebo excel dokument, zeptá se mě prohlížeč, jestli chci soubor otevřít nebo uložit. Pokud ale otevírám pdf, tak mi to rovnou nabízí pouze uložení do počítače, což dřív nedělalo. Je prosím možné nastavení, aby mi to nabídlo volbu i pokud otevírám pdf přílohu. Přikládám 2x printscreen, kde je rozdíl vidět. Děkuji moc za odpověď. Nela Pokorová

সমাধান চয়ন করুন

Zkus nabídku Nástroje - Možnosti - Přílohy (karta Příchozí) a u PDF souboru nastavit možnost Vždy se zeptat.

প্রেক্ষাপটে এই উত্তরটি পড়ুন। 👍 0

All Replies (2)

more options

চয়ন করা সমাধান

Zkus nabídku Nástroje - Možnosti - Přílohy (karta Příchozí) a u PDF souboru nastavit možnost Vždy se zeptat.

more options

Moc děkuji. Nastaveno a vše funguje správně.