Zoeken in Support

Vermijd ondersteuningsscams. We zullen u nooit vragen een telefoonnummer te bellen, er een sms naar te sturen of persoonlijke gegevens te delen. Meld verdachte activiteit met de optie ‘Misbruik melden’.

Learn More

Deze conversatie is gearchiveerd. Stel een nieuwe vraag als u hulp nodig hebt.

No compatible source was found for this media.

  • 4 antwoorden
  • 1 heeft dit probleem
  • 3131 weergaven
  • Laatste antwoord van cmdr.glenel

more options

I upgraded SuSE leap 15.1 to 15.2 two days ago and still can't play videos or live streams on most of websites. Works only on youtube and rumble. On twich, netflix,odysee and several others is no go. With other web browsers is just a same, I tried Cromium and Opera I have and love Firefox 78.10.0, ffmpeg is installed , Leap is updated via Yast ... what is that I'm forgetting?

Thanks,

I upgraded SuSE leap 15.1 to 15.2 two days ago and still can't play videos or live streams on most of websites. Works only on youtube and rumble. On twich, netflix,odysee and several others is no go. With other web browsers is just a same, I tried Cromium and Opera I have and love Firefox 78.10.0, ffmpeg is installed , Leap is updated via Yast ... what is that I'm forgetting? Thanks,

Gekozen oplossing

II had a older version of ffmpeg to be exact I had ffmpeg-3. I remove that one and install ffmpeg-4 with Yast. Thank you for addressing my problem

Dit antwoord in context lezen 👍 0

Alle antwoorden (4)

more options

If you visit my test page (using old YouTube code) do you have "supported" or "probably" in all the cells? If not, which ones are a problem.

https://www.jeffersonscher.com/sumo/html5-video.html

Bewerkt door jscher2000 - Support Volunteer op

more options

Make sure you have the latest FFmpeg and libavcodec packages installed.

more options

Gekozen oplossing

II had a older version of ffmpeg to be exact I had ffmpeg-3. I remove that one and install ffmpeg-4 with Yast. Thank you for addressing my problem

more options

It's not clear to why would "newer" version of SuSE 15.2 came with "older" version of ffmpeg ... anyway your tip fixed a problem.

Thank you a lot and have a nice day