Zoeken in Support

Vermijd ondersteuningsscams. We zullen u nooit vragen een telefoonnummer te bellen, er een sms naar te sturen of persoonlijke gegevens te delen. Meld verdachte activiteit met de optie ‘Misbruik melden’.

Learn More

Deze conversatie is gearchiveerd. Stel een nieuwe vraag als u hulp nodig hebt.

jak změnit výchozí pdf viewer, váš návod již není platný

  • 1 antwoord
  • 1 heeft dit probleem
  • 10 weergaven
  • Laatste antwoord van dudakm

more options

Dobrý den, ve vašem návodu jak se toto má provést uvádíte 1. Zobrazte nabídku klepnutím na tlačítko Menu a zvolte Možnosti. (Zde je již odchylka, v současné české verzi se jedná o Nastavení) 2. Přejděte do sekce Obecné a v ní najděte podsekci Soubory a aplikace. (Sekce soubory a aplikace zde vůbec není ani nikde jinde v nastavení - hledám toto už asi 40 minut)

Prosím o zaslání aktualizovaného postupu, můj Firefox má verzi 66.0.1

Děkuji Michal Dudák

Dobrý den, ve vašem návodu jak se toto má provést uvádíte 1. Zobrazte nabídku klepnutím na tlačítko Menu a zvolte Možnosti. (Zde je již odchylka, v současné české verzi se jedná o Nastavení) 2. Přejděte do sekce Obecné a v ní najděte podsekci Soubory a aplikace. (Sekce soubory a aplikace zde vůbec není ani nikde jinde v nastavení - hledám toto už asi 40 minut) Prosím o zaslání aktualizovaného postupu, můj Firefox má verzi 66.0.1 Děkuji Michal Dudák

Alle antwoorden (1)

more options