De zijbalk van Firefox gebruiken om bladwijzers, geschiedenis en sociale functies te benaderen

Werk Firefox bij naar de nieuwste versie om van deze verbeterde functie te genieten.

De nieuwste versie van Firefox (30 en hoger) bevat nu een handige zijbalkknop waarmee u uw bladwijzers, geschiedenis en favoriete sociale functies via één klik kunt benaderen. Dit artikel toont hoe u deze functie kunt toevoegen en gebruiken.

display sidebar fx30

De zijbalkknop aan uw bedieningsknoppen toevoegen

1. Klik op de menuknop new fx menu en klik daarna op Aanpassen. Er wordt een paneel geopend met alle bedieningsknoppen die u aan Firefox kunt toevoegen.
  2. Sleep de knop Zijbalk naar uw menu of werkbalk. De keus is aan u!
    add sidebar button
  3. Klik op de groene knop Aanpassen afsluiten om uw wijzigingen op te slaan.
Voor meer info over het aanpassen van uw Firefox-knoppen en -werkbalken, zie Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen.

De zijbalk in- en uitschakelen

1. Klik eenvoudig op de zijbalkknop en klik daarna op de optie die u wilt laden.
  2. Klik om de zijbalk uit te schakelen nogmaals op de zijbalkknop en klik daarna om de optie die u wilt uitschakelen uit te vinken.
Meer pret aan uw zijbalk toevoegen: nu u de basishandelingen kent, kunt u meer lezen over het toevoegen van sociale functies of het vinden van een add-on om meer inhoud aan uw zijbalk toe te voegen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1GSQjHi