Websites uit de suggesties van de locatiebalk verwijderen | Handleiding

Websites uit de suggesties van de locatiebalk verwijderen

(Doorgestuurd vanaf Locatiebalkgeschiedenis wissen)

Wanneer u iets in de locatiebalk (ook wel de adresbalk of “Awesome bar” genoemd) intypt, geeft Firefox een vervolgkeuzelijst met voorgestelde websites weer. Dit artikel beschrijft hoe u enkele of alle items uit de locatiebalkgeschiedenis kunt wissen.

Alle items voor een enkele website wissen

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar het menu Geschiedenis en selecteer Alle geschiedenis tonen om het venster Bibliotheek te openen.Klik in de menubalk op het menu Geschiedenis en selecteer Alle geschiedenis tonen om het venster Bibliotheek te openen.Klik boven in het Firefox-venster op het menu Geschiedenis en selecteer Alle geschiedenis tonen om het venster Bibliotheek te openen.

Klik op de menuknop New Fx Menu , kies Geschiedenis en klik daarna op de koppeling Alle geschiedenis tonen onder aan de lijst om het venster Bibliotheek te openen.

2. Typ de naam van de website die u wenst te vergeten in het veld Geschiedenis doorzoeken in de rechterbovenhoek en druk op EnterReturn.
  3. Klik met rechtsHoud de Ctrl-toets ingedrukt, klik in de lijst met resultaten op de website die u wenst te vergeten en selecteer Deze website vergeten.
    Noot: het gebruik van Deze website vergeten zal alle sporen van die website uit uw geschiedenis wissen. Voor meer informatie, zie Recente navigatie-, zoek- en downloadgeschiedenis verwijderen.
  4. Sluit het venster Bibliotheek.

Een enkel item uit de locatiebalkgeschiedenis wissen

1. Klik op de pijl-omlaag in de locatiebalk om een enkel item in de locatiebalkgeschiedenis te wissen.
  2. Druk op de pijltoets Omlaag of beweeg de muis om de te verwijderen invoer te markeren.

Remove Website Address Bar

3. Om het gemarkeerde item te wissen houdt u de Shift-toets ingedrukt en drukt u op Delete op uw toetsenbord.

Het item wordt verwijderd.

Alle items in de locatiebalkgeschiedenis wissen

Noot: als u items met een ster ziet, dan zijn dit bladwijzers en geen items uit uw navigatiegeschiedenis. Dit is onderdeel van de Awesome bar-functie van Firefox. Als u geen bladwijzers in de locatiebalk wilt zien verschijnen, zie dan Uw instellingen van de locatiebalk wijzigen.
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar het menu Geschiedenis (klik in Windows XP op het menu Extra)Klik in de menubalk op het menu ExtraKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer Recente geschiedenis wissen….
  2. Stel in het venster Recente geschiedenis wissen de Te wissen tijdsperiode in op Alles.
  3. Klik op het pijltje naast Details en selecteer vervolgens Navigatie- & downloadgeschiedenis.
  4. Druk op Nu wissen om alle items in de locatiebalkgeschiedenis te wissen.

De locatiebalkgeschiedenis wordt gewist.

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar het menu Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….Klik in de menubalk op het menu Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….Klik boven in het Firefox-venster op het menu Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….
  2. Stel in het venster Recente geschiedenis wissen de Te wissen tijdsperiode in op Alles.
  3. Klik op het pijltje naast Details en selecteer vervolgens Navigatie- & downloadgeschiedenis.
  4. Druk op Nu wissen om alle items in de locatiebalkgeschiedenis te wissen.

De locatiebalkgeschiedenis wordt gewist.

Probleemoplossing

Ik zie nog steeds items met een ster in de locatiebalk

Als u geen bladwijzers in de locatiebalk wilt zien verschijnen, zie dan Uw instellingen van de locatiebalk wijzigen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/NvhpHH