Wat is plugin-container

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 6026
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: fix }
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie
Dit artikel is niet van toepassing op Firefox op Mac.

Wat is een plug-in?

Een plug-in is een stukje software dat internetinhoud weergeeft die Firefox van zichzelf niet kan verwerken. Hieronder vallen doorgaans video, audio, onlinespellen en presentaties die in gepatenteerde formaten zijn gemaakt. Plug-ins worden gemaakt en verspreid door de bedrijven die deze gepatenteerde formaten maken. Enkele algemeen bekende plug-ins zijn Adobe Flash, Quicktime en Silverlight.

Wat is plugin-container.exe?

Wat is plugin-container?

In Firefox 3.6.4 en hoger worden sommige plug-ins apart van Firefox geladen in plugin-container.exe, waardoor het Firefox-hoofdproces (firefox.exe) geopend kan blijven als een plug-in crasht. Voor meer informatie, zie Crashrapporten van plug-ins verzenden om Mozilla Firefox te helpen verbeteren.

Welke plug-ins worden door plugin-container.exe ondersteund?

Welke plug-ins worden door plugin-container ondersteund?

Meer informatie

Voor meer informatie over plug-ins, zie Plug-ins gebruiken voor het afspelen van geluid, video, spellen en meer.