Wat is er met de add-onbalk gebeurd?

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 58958
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: typo
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

De nieuwste Firefox verwijdert de add-onbalk en plaatst nu een knop van een add-on in de hoofdwerkbalk. Hier wordt uitgelegd hoe u de weergave ervan kunt aanpassen en hoe u de add-onbalk desgewenst kunt terugplaatsen.

Add-ons in the toolbar - Win8

Noot: dit is van toepassing op de nieuwste bètaversie van Firefox, die u kunt downloaden vanaf mozilla.org/beta.

De add-ons in uw werkbalk herschikken of naar het menu verplaatsen

Natuurlijk kunt u de positie van deze knoppen aanpassen. Verplaats ze naar een ander deel van de werkbalk of zet ze in het menu. Het is aan u. Probeer het eens:

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘new fx menu’ bestaat niet. en kies Aanpassen.
    Customize Fx 29 Win8
  2. Klik op de groene knop Aanpassen afsluiten als u klaar bent.

De Classic Theme Restorer gebruiken om de add-onbalk terug te zetten

Als u liever de add-onbalk in oude stijl gebruikt of zelfs meer opties voor het aanpassen van Firefox wenst, installeer dan de add-on Classic Theme Restorer. Als u deze eenmaal hebt geïnstalleerd, kunt u de add-onbalk als volgt inschakelen:

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘new fx menu’ bestaat niet. en kies Aanpassen.
  2. Klik op de knop Werkbalken tonen/verbergen en selecteer Add-onbalk.
  3. Klik op de groene knop Aanpassen afsluiten.