Waarom kan ik mijn wachtwoorden niet synchroniseren?

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Als het selectievakje Wachtwoorden in het voorkeurenvenster van Sync is uitgeschakeld, komt dit doordat u een hoofdwachtwoord hebt ingesteld.

Firefox Sync zal uw wachtwoorden niet synchroniseren als een hoofdwachtwoord is ingesteld. Als u het synchroniseren van uw wachtwoorden wilt voortzetten, probeer dan uw hoofdwachtwoord te verwijderen alvorens te synchroniseren.

Belangrijk: zonder een hoofdwachtwoord kan iemand die toegang heeft tot uw computer de wachtwoorden die u in Firefox hebt opgeslagen inzien.