Uw navigatiegeschiedenis doorzoeken in Firefox voor iOS

U kunt uw navigatiegeschiedenis doorzoeken in het paneel Geschiedenis in Firefox voor iOS, om websites die u eerder hebt bezocht te vinden.

Uw navigatiegeschiedenis doorzoeken

1. Tik op het menupictogram mobile menu icon en selecteer Geschiedenis.
  2. Tik op het zoekpictogram fx icon Open the file's folder Mac om uw zoekopdracht te starten.
  3. Uw zoekresultaten worden automatisch bijgewerkt terwijl u tekst intypt.
  4. Tik op een resultaat om naar de betreffende pagina te gaan.
  5. Tik op het pictogram Annuleren fx icon cancel download om uw tekst te wissen.

Meer info over het verwijderen van uw navigatiegeschiedenis in Firefox voor iOS.