Navigatiegeschiedenis wissen in Firefox voor iOS

Firefox slaat websites die u hebt bezocht in uw geschiedenis op terwijl u op internet surft. Volg deze stappen om uw geschiedenis te verwijderen.

Uw geschiedenis wissen

1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    menu button ios 10

2. Tik op Uw bibliotheek 57 library icon .
  3. Selecteer Geschiedenis in het onderste paneel om uw bezochte websites te bekijken.
  4. Tik op Recente geschiedenis wissen…
  5. Kies de periode die u wilt wissen.

Specifieke websites uit uw geschiedenis wissen

1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    menu button ios 10

2. Tik op Uw bibliotheek 57 library icon .
  3. Selecteer Geschiedenis in het onderste paneel om uw bezochte websites te bekijken.
  4. Veeg de website die u uit uw geschiedenis wilt verwijderen naar rechts en tik op Verwijderen.
Hiermee worden geen websitegegevens of aanmeldingen verwijderd. Zie het volgende gedeelte om dat te doen.

Individuele websitegegevens wissen

1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    menu button ios 10

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik in de sectie Privacy op Gegevensbeheer.
  4. Tik op Websitegegevens.
  5. Tik op de rode knop naast elke website die u wilt wissen, tik daarna op Verwijderen.

Gegevens van alle websites wissen

1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    menu button ios 10

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik in de sectie Privacy op Gegevensbeheer.
  4. Selecteer onderaan de lijst Alle websitegegevens wissen om alle websitegegevens te wissen.
Voorzichtig: als u uw privégegevens wist, worden al uw actieve tabbladen gesloten.

Welke soorten informatie kan ik verwijderen?

• Navigatiegeschiedenis – adressen en gebufferde tekst voor websites die u hebt bezocht. Als u dit wist, worden deze websites verwijderd uit uw Topwebsites op uw Firefox-startpagina.
  • Buffer – delen van webpagina’s die zijn opgeslagen in de browser, zodat ze sneller worden geladen de volgende keer dat u deze bezoekt.
  • Cookies – bestanden die informatie bevatten over uw bezoek aan een website, inclusief websitevoorkeuren en gebruikersinformatie.
  • Offline websitegegevens – bestanden die een website opslaat op uw apparaat (als u dit hebt toegestaan), zodat u deze offline kunt blijven gebruiken.
  • Opgeslagen aanmeldingenopgeslagen gebruikersnaam- en wachtwoordgegevens beheren.