Navigatiegeschiedenis wissen in Firefox voor iOS

Dit artikel kan verouderd zijn.

Er is een belangrijke wijziging aangebracht in het Engelse artikel waarop dit is gebaseerd. Totdat deze pagina is bijgewerkt, vindt u dit misschien handig: Clear browsing history in Firefox for iOS

Firefox slaat pagina’s die u hebt bezocht in uw geschiedenis op terwijl u op internet surft. Volg deze stappen om uw navigatiegeschiedenis te verwijderen.

Uw recente geschiedenis wissen

1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    menu button ios 37

2. Selecteer Geschiedenis in het onderste paneel om uw bezochte websites te bekijken.
  3. Tik op Recente geschiedenis wissen…
  4. Kies uit de volgende periodes om te wissen:
  • Het laatste uur
  • Vandaag
  • Vandaag en gisteren
  • Alles

Specifieke websites uit uw geschiedenis wissen

1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    menu button ios 37

2. Selecteer Geschiedenis in het onderste paneel om uw bezochte websites te bekijken.
  3. Veeg de website die u uit uw geschiedenis wilt verwijderen naar rechts en tik op Verwijderen.
Noot: hiermee worden geen websitegegevens of aanmeldingen verwijderd. Zie het volgende gedeelte om dat te doen.

Individuele websitegegevens wissen

1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    menu button ios 37

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik in de sectie Privacy op Gegevensbeheer.
  4. Tik op Websitegegevens.
  5. Tik op de website die u wilt wissen of selecteer Meer tonen om de website te zoeken die u wilt wissen.
  6. Selecteer onderaan de lijst Items wissen.

Privégegevens wissen

1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    menu button ios 37

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik in de sectie Privacy op Gegevensbeheer.
  4. Selecteer onderaan de lijst Privégegevens wissen om alle websitegegevens te wissen.
Voorzichtig: deze actie wist al uw privégegevens en kan niet ongedaan worden gemaakt.

Welke soorten informatie kan ik verwijderen?

• Navigatiegeschiedenis: adressen en gebufferde tekst voor websites die u hebt bezocht. Als u dit wist, worden deze websites verwijderd uit uw Topwebsites op uw Firefox-startpagina.
  • Buffer: delen van webpagina’s die zijn opgeslagen in de browser, zodat ze sneller worden geladen de volgende keer dat u deze bezoekt.
  • Cookies: bestanden die informatie bevatten over uw bezoek aan een website, inclusief websitevoorkeuren en gebruikersinformatie.
  • Offline websitegegevens: bestanden die een website opslaat op uw apparaat (als u dit hebt toegestaan), zodat u deze offline kunt blijven gebruiken.
  • Opgeslagen aanmeldingen: opgeslagen gebruikersnaam- en wachtwoordgegevens beheren.