Navigatiegeschiedenis wissen in Firefox voor iOS

Firefox slaat websites op die u in uw geschiedenis hebt bezocht terwijl u op internet surft. Volg deze stappen om uw geschiedenis te verwijderen.

Wis uw geschiedenis

1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    menu button ios 10

2. Tik op Uw bibliotheek 57 library icon .
  3. Tik op het geschiedenispaneel om uw bezochte sites te bekijken.
  4. Tik op Recente geschiedenis wissen…
  5. Kies de periode die u wilt wissen.

Wis specifieke websites uit uw geschiedenis

1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    menu button ios 10

2. Tik op Uw bibliotheek 57 library icon .
  3. Tik op het geschiedenispaneel om een lijst met bezochte sites te bekijken.
  4. Veeg de website die u uit uw geschiedenis wilt verwijderen naar rechts.
Hiermee worden geen sitegegevens of aanmeldingen verwijderd. Zie het volgende gedeelte om dat te doen.

Wis individuele sitegegevens

1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    menu button ios 10

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik in het menu Firefox-instellingen onder het gedeelte Privacy op Gegevensbeheer.
  4. Tik op Websitegegevens.
  5. Tik op ‘Bewerken’ in de rechterbovenhoek.
  6. Tik op de rode knop naast elke site die u wilt wissen, of tik onderaan op 'Alle websitegegevens wissen' om alles te verwijderen.

Gegevens wissen van alle sites

1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    menu button ios 10

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik in het menu Firefox-instellingen onder het gedeelte Privacy op Gegevensbeheer.
  4. Tik op de schakelaar switchonios naast de soorten informatie die u wilt verwijderen.
  5. Tik op de knop Privégegevens wissen.
‘Let op’: als u uw privégegevens wist, worden al uw actieve tabbladen gesloten.

Welke soorten informatie kan ik verwijderen?

• 'Browsegeschiedenis' - adressen en cachetekst voor websites die u hebt bezocht. Als u dit wist, worden deze websites verwijderd van uw Topwebsites.
  • 'Cache' - delen van webpagina's die zijn opgeslagen in de browser zodat ze sneller worden geladen de volgende keer dat u deze bezoekt.
  • 'Cookies' - bestanden die informatie bevatten over uw bezoek aan een website, inclusief sitevoorkeuren en gebruikersinformatie.
  • 'Offline websitegegevens' - Bestanden die een website opslaat op uw apparaat (als u dit hebt toegestaan), zodat u het offline kunt blijven gebruiken.
  • 'Opgeslagen aanmeldingen' - Records van gebruikersnamen en wachtwoorden.