Navigatiegeschiedenis wissen in Firefox voor iOS

Dit artikel toont een komende versie van Firefox voor iOS, dus die van u kan er anders uitzien. Werk Firefox over enkele weken bij om deze functies te verkrijgen.
.

Terwijl u op het web surft, bewaart Firefox websites die u hebt bezocht in uw geschiedenis. Volg deze stappen om uw geschiedenis te verwijderen.

Gegevens van individuele websites wissen

1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm:
    menu button ios 10
    (Het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt.)

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik in het menu Instellingen van Firefox onder de sectie Privacy op Gegevensbeheer.
  4. Tik op Websitegegevens.
  5. Tik in de rechterbovenhoek op Bewerken.
  6. Tik op de rode knop naast elke website waarvan u de gegevens wilt wissen, of tik onderaan op Alle websitegegevens wissen om alles te verwijderen.

Gegevens van alle websites wissen

1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm:
    menu button ios 10
    (Het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt.)

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik in het menu Instellingen van Firefox onder de sectie Privacy op Gegevensbeheer.
  4. Tik op de schakelaar switchonios naast de typen gegevens die u wilt wissen.
  5. Tik op de knop Privégegevens wissen.
Waarschuwing: door het wissen van uw privégegevens worden al uw actieve tabbladen gesloten.

Welke typen gegevens kan ik verwijderen?

• Navigatiegeschiedenis - adressen en gebufferde tekst voor websites die u hebt bezocht. Wissen hiervan zal deze websites van uw topwebsites verwijderen.
  • Buffer - delen van webpagina’s die in de browser zijn opgeslagen om deze bij een volgend bezoek sneller te laden laden.
  • Cookies - bestanden die informatie over uw bezoek aan een website bevatten, waaronder websitevoorkeuren en gebruikersgegevens.
  • Offlinewebsitegegevens - bestanden die een website op uw apparaat opslaat (als u dit hebt toegestaan), zodat u deze verder offline kunt gebruiken.
  • Opgeslagen aanmeldingen - Records van gebruikersnamen en wachtwoorden.