Uw bladwijzers en navigatiegeschiedenis van Firefox synchroniseren in iOS

Als u Firefox op meerdere apparaten gebruikt, kunt u met een gratis Firefox-account uw geschiedenis, open tabbladen, bladwijzers en wachtwoorden synchroniseren op al uw apparaten. Alles wat u nodig hebt, zijn een e-mailadres en wachtwoord.

Deel 1: Firefox-accounts instellen

Nieuwe Firefox-accounts: als u een nieuwe Firefox-account aanmaakt, begin dan met het apparaat dat alle gegevens bevat die u wilt synchroniseren.
  1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm:
    menu button ios 10
    (Het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt.)

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik op Aanmelden bij Sync om de pagina Account aanmaken te openen.
  4. Volg de instructies om een account aan te maken. Maak een notitie van uw aanmeldingsgegevens. U hebt deze later nodig om uw andere apparaten te verbinden.
  5. Controleer uw e-mail voor de verificatiekoppeling en tik hierop om uw account te bevestigen.

Ga verder naar deel 2 als u deze stap hebt voltooid.

Deel 2: uw iOS-apparaat verbinden

1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm:
    menu button ios 10
    (Het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt.)

2. Tik op Aanmelden bij Sync om de pagina Aanmelden te openen.
  3. Voer uw aanmeldingsgegevens in.

Binnen enkele ogenblikken zal het synchroniseren van uw gegevens beginnen. Als u op een gekozen moment synchronisatie wilt forceren, tikt u op de menuknop, en daarna op de knop Sync.

sync ios 12

Voor het instellen van Sync op een ander apparaat, zie: