Uw bladwijzers en navigatiegeschiedenis van Firefox synchroniseren in iOS

Als u Firefox op meerdere apparaten gebruikt, kunt u met een gratis Firefox-account uw geschiedenis, open tabbladen, bladwijzers en wachtwoorden synchroniseren op al uw apparaten. U hebt slechts een e-mailadres en wachtwoord nodig.

Firefox Accounts op uw iOS-apparaat instellen

1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    menu button ios 37

2. Tik op Aanmelden bij Sync om de pagina Sync inschakelen te openen.
    • Aanmelden door te koppelen met een QR-code:
      • Bezoek Firefox.com/pair op uw desktop om de QR-code te tonen (u dient zich mogelijk eerst bij uw Firefox-account aan te melden).
      • Als de QR-code wordt getoond, tik dan op uw telefoon op Klaar om te scannen.
      • Scan de QR-code op uw desktop. Firefox meldt u automatisch aan en synchroniseert uw gegevens.
    • Aanmelden met uw e-mailadres:
      • Tik op E-mail gebruiken.
      • Voer uw aanmeldgegevens in of schrijf u in voor een account (het is gratis) als u er nog geen hebt.

Voor het instellen van Sync op een ander apparaat, zie: