Uw Android-apparaat delen met een Firefox-gastsessie

Via een gastsessie kan iemand anders Firefox op uw Android-apparaat gebruiken zonder dat de persoon toegang heeft tot uw persoonlijke gegevens, zoals wachtwoorden, bladwijzers en geschiedenis.

Dit artikel is van toepassing op de nieuwste versie van Firefox voor Android. Werk Firefox voor Android eerst bij naar de nieuwste versie om van deze functies te genieten.

Een gastsessie starten

1. Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) .
  2. Tik op Nieuwe gastsessie (mogelijk dient u eerst op Extra te tikken).
  3. Tik daarna op Doorgaan. Firefox zal opnieuw opstarten in de gastsessiemodus.

Een gastsessie beëindigen

1. Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) .
  2. Tik op Gastsessie verlaten (mogelijk dient u eerst op Extra te tikken).
  3. Tik op Doorgaan om alle navigatiegegevens van de gastsessie te wissen en Firefox naar de normale toestand te laten terugkeren, waarbij al uw persoonlijke gegevens beschikbaar zijn.

Hoe weet ik of ik me in een gastsessie bevind?

• Tik op de menuknop van Firefox (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) . Als u de tekst Gastsessie verlaten kunt zien (mogelijk dient u eerst op Extra te tikken), bevindt u zich in de gastsessiemodus.