Uw Android-apparaat delen met een Firefox-gastsessie

Via een gastsessie kan iemand anders Firefox op uw Android-apparaat gebruiken zonder dat de persoon toegang heeft tot uw persoonlijke gegevens, zoals wachtwoorden, bladwijzers en geschiedenis.

Dit artikel is niet van toepassing op uw versie van Firefox. Het vereist de nieuwste releaseversie van Firefox, die u kunt downloaden vanaf mozilla.org/firefox/android/.

Een gastsessie starten

1. Tik op de menuknop Menu van Firefox (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) , daarna op Extra en tot slot op Nieuwe gastsessie.

New Guest Session
  2. Tik daarna op Doorgaan. Firefox zal opnieuw opstarten in de gastsessiemodus.

Een gastsessie beëindigen

1. Tik op de menuknop Menu van Firefox (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) en daarna op Gastsessie afsluiten.

Exit Guest Session
  2. Tik op Doorgaan om alle navigatiegegevens van de gastsessie te wissen en Firefox naar de normale toestand te laten terugkeren, waarbij al uw persoonlijke gegevens beschikbaar zijn.

Hoe weet ik of ik me in een gastsessie bevind?

• Tik op de menuknop Menu van Firefox (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) . Als u de tekst Gastsessie afsluiten kunt zien, bevindt u zich in de gastsessiemodus.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1xKvLAK