Uw Android-apparaat delen met een Firefox-gastsessie

Deze functie is verwijderd. De gastsessie is verwijderd om uw ervaring te stroomlijnen. Gebruik Privénavigatie in Firefox voor Android om uw sessies gescheiden te houden of de gastmodusfunctie van uw apparaat (bekijk de ondersteuningsartikelen voor uw apparaat).

Met een gastsessie kan iemand anders Firefox gebruiken op uw Android-apparaat zonder hen toegang te geven tot uw persoonlijke gegevens zoals wachtwoorden, bladwijzers en geschiedenis.

Een gastsessie starten

1. Tik op de menuknop van Firefox (onder het scherm op sommige apparaten of rechtsbovenin de browser) .
  2. Tik op Nieuwe gastsessie (mogelijk moet u eerst op Extra tikken).
  3. Tik vervolgens op Doorgaan. Firefox wordt opnieuw gestart in de modus Gastsessie.

Een gastsessie beëindigen

1. Tik op de menuknop Firefox (onder het scherm op sommige apparaten of rechtsbovenin de browser) .
  2. Tik op Gastsessie verlaten.
  3. Tik op Doorgaan om alle browsergegevens van de gastsessie te verwijderen en Firefox terug te zetten naar normaal met al uw persoonlijke gegevens.

Hoe kan ik zien of ik in een gastsessie ben?

Tik op de Firefox-menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of rechtsbovenin de browser) . Als u Gastsessie verlaten kunt zien, bevindt u zich in de gastsessiemodus.