Template:mobilecode

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

  1. Tik op de knop Menu (onder het scherm op sommige apparaten of rechtsbovenin de browser) , kies Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) en tot slot Sync.
  2. De code voor het toevoegen van dit apparaat verschijnt.

    sync_recovery3

Deze aardige mensen hebben geholpen bij het schrijven van dit artikel:

Illustration of hands

Vrijwilliger worden

Laat uw expertise groeien en deel deze met anderen. Beantwoord vragen en verbeter onze kennisbank.

Meer info