Template:changesyncpw

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 7345
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: eerste vertaling
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie
Waarschuwing: Als u uw wachtwoord wijzigt, zullen uw andere apparaten niet meer worden gesynchroniseerd en dienen deze opnieuw aan uw Sync-account te worden toegevoegd.
  1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen. .
  2. Klik op het tabblad Sync.
  3. Klik op het pijltje naast Account beheren om de koppeling Wachtwoord wijzigen zichtbaar te maken.
  4. Klik op de koppeling Wachtwoord wijzigen en er zal een nieuw blad voor uw wachtwoord openschuivenvenster voor uw wachtwoord worden geopend.
  5. Voer uw nieuwe wachtwoord in en bevestig dit.
  6. Klik daarna op Wachtwoord wijzigen.
  7. Sluit de pagina Instellingen. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen. .