Template:addcomputer

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 20348
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie
  1. Klik op Firefox Sync instellen.
    Sync Setup 1
  2. Klik op Ik heb een Firefox Sync-account.
  3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord voor Sync in en klik daarna op VolgendeVerdergaan.
  4. Voer uw Sync-sleutel in en klik daarna op VolgendeVerdergaan.
    Add comp 2
    Uw Sync-sleutel is een lange reeks met tekens die voor u werd aangemaakt tijdens het instellen van uw Sync-account. U kunt deze sleutel vinden door de instructies in het artikel Waar kan ik mijn Sync-sleutel vinden? te volgen.
    Uw herstelsleutel is een lange reeks met tekens die voor u werd aangemaakt tijdens het instellen van uw Sync-account. U kunt deze sleutel vinden door de instructies in het artikel Waar kan ik mijn herstelsleutel vinden? te volgen.
  5. U zult een scherm zien met de tekst Set-up voltooid. Klik op VoltooienKlaar om het toevoegen van deze computer aan uw Sync-account te voltooien.
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox (menu Extra in Windows XP) en selecteer Sync instellen. Het menu Firefox Sync-set-up wordt geopend.
  2. Klik op Ik heb een account.
  3. Aangezien u zich niet in de buurt van uw computer waarop Sync al is ingesteld bevindt, klikt u op de koppeling Ik heb het apparaat niet bij me.
  4. Meld u aan bij uw Sync-account:
    • Voer het e-mailadres van uw account in.
    • Voer uw wachtwoord in.
    • Voer uw herstelsleutel in.
    • Klik daarna op Volgende.
  5. U ziet een scherm met de tekst Set-up voltooid. Klik op Voltooien om het toevoegen van dit apparaat aan uw Sync-account te voltooien.
  1. Klik in de menubalk op het menu Extra en selecteer Sync instellen. Het menu Firefox Sync-set-up wordt geopend.
  2. Klik op Ik heb een account.
  3. Aangezien u zich niet in de buurt van uw computer waarop Sync al is ingesteld bevindt, klikt u op de koppeling Ik heb het apparaat niet bij me.
  4. Meld u aan bij uw Sync-account:
    • Voer het e-mailadres van uw account in.
    • Voer uw wachtwoord in.
    • Voer uw herstelsleutel in.
    • Klik daarna op Volgende.
  5. U ziet een scherm met de tekst Set-up voltooid. Klik op Klaar om het toevoegen van dit apparaat aan uw Sync-account te voltooien.
  1. Klik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer Sync instellen. Het venster Firefox Sync-set-up wordt geopend.
  2. Klik op Ik heb een account.
  3. Aangezien u zich niet in de buurt van uw computer waarop Sync al is ingesteld bevindt, klikt u op de koppeling Ik heb het apparaat niet bij me.
  4. Meld u aan bij uw Sync-account:
    • Voer het e-mailadres van uw account in.
    • Voer uw wachtwoord in.
    • Voer uw herstelsleutel in.
    • Klik daarna op Volgende.
  5. U ziet een scherm met de tekst Set-up voltooid. Klik op Voltooien om het toevoegen van dit apparaat aan uw Sync-account te voltooien.