Superhelden gezocht!

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 10131
  • Gemaakt:
  • Auteur: Viictor
  • Commentaar: Ik heb het gehele artikel vertaald - I translated the whole article
  • Beoordeeld: Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

superheroes

Gefeliciteerd met het slagen van de eerste test die je hebt gehaald door op deze pagina te komen. Je bent enkel twee stappen verwijderd van het aanmeldproces voor onze geweldige groep van fantastische vrijwilligers, die mensen helpen Firefoxy optimaal te gebruiken. Het enige wat je nog moet doen is een account aanmaken en een manier zoeken waarme je kan bijdragen.

1. Een account aanmaken

Het aanmaken van een account maakt mogelijk dat je vragen kan beantwoorden, artikelen kan bewerken en dat je deel uit maakt van onze superhelden.

2. Kies een van de manieren om bij te dragen!

Word lid van onze "Army of Awesome"

Houd je van Firefox, maar heb je weinig tijd om andere te helpen? Help dan Firefox-gebruikers door middel van Twitter. Het is leuk, en effectief. Goede dingen komen voor diegene die twitteren.

Beantwoord vragen

Een andere manier om snel en gemakkelijk andere gebruikers te helpen is het beantwoorden van vragen van Firefox-gebruikers. Deel je kennis over Firefox zodat andere mensen meer plezier van Firefox hebben. Momenteel zijn we voor mensen aan het zoeken die kennis hebben over Firefox en Android en mensen die kennis hebben over Firefox Home.

Help mee met de live chat

De meest sociale manier om andere mensen te helpen, is de live chat. Je bent direct in contact met Firefox-gebruikers die het even niet meer weten. Gids gebruikers door de Firefox-documentatie en help ze met hun Firefox-problemen. En dat terwijl je real-time gesteund wordt door de SUMO-gemeenschap

Verbeter de kennisbank

Is dingen uitleggen en/of schrijven jouw ding? Dan is het verbeteren van de kennisbank wat voor jou! Door het schrijven en verbeteren van artikelen help je elke week duizenden Firefox-gebruikers die even de weg kwijt zijn. Momenteel zijn we aan het zoeken voor mensen die de Engele kennisbank willen proeflezen.

Lokaliseer de kennisbank

Vertaal artikelen in de kennisbank zodat nog meer mensen ze zullen begrijpen. Momenteel zoeken we voor mensen die de kennisbank in het Fins en in het Zweeds willen vertalen.

Over ons

De Firefox-helpgemeenschap, ook wel bekend als SUMO (de bijnaam komt van de URL, SUpport.MOzilla.com), is niet alleen een plek voor Firefox-gebruikers om hulp te zoeken, maar het is ook een wereldwijde gemeenschap van vele enthousiaste vrijwilligers. Om te zorgen dat de Firefox-feedback die SUMO te horen krijgt ook mee wordt genomen in de ontwikkeling van Firefox, hebben wij direct contact met het Quality Assurance-team, zodat alles aan komt bij de ontwikkelaars van Firefox. Maak kennis met het team is een pagina met meer informatie hierover.

Praat met ons

We horen graag feedback van je! Heb je ideeën voor Firefox-help, vragen over hoe je kunt helpen, of wil je gewoon wat meer over SUMO weten? Hier is hoe je in contact kan komen met ons:

• Contributors-forum: Dit is de centrale plek waar we praten over alles dat gerelateerd is aan Firefox-help.
  • Het #sumo IRC-kanaal: Dit is de beste plek om te chatten met het team achter Firefox-help. Personen die je bijvoorbeeld vaak ziet rond hange zijn: David Tenser (djst) - Projectleider, Cheng Wang (Cww) - Forum guru, Kadir Topal (Topal) - Gemeenschap-manager, Michael Verdi (michaelverdi) - Kennisbank-manager, en Matthew Middleton (zzxc), leider van de Live Chat.

Als je niet over een IRC-client beschikt, gebruik dan Mibbit om toch op het IRC-kanaal te komen.