Snelfilterwerkbalk

De Snelfilterwerkbalk helpt het aantal berichten dat in de berichtenlijst wordt weergegeven te beperken. Deze kan bijvoorbeeld worden gebruikt om alleen berichten van de bepaalde afzender, berichten die een bepaald woord bevatten, of berichten met bijlagen te tonen.

De Snelfilterwerkbalk wordt boven de berichtenlijsten weergegeven. U kunt deze tonen of verbergen door op de knop Filter icon Snelfilter in uw werkbalk te klikken, of via de snetoets Esc om de balk te verbergen en Ctrl + Shift + KCommand + Shift + K om deze terug te zetten.

Quick Filter

Nadat u filtertermen in het zoekveld invoert, hebt u de optie om het filter toe te passen op de Afzender, Ontvangers, het Onderwerp en/of de Berichttekst van de berichten in de lijst. (Klik op de relevante knoppen om het filter toe te passen.)

Quick Filter SRSB

De knoppen aan de linkerkant van de werkbalk kunnen zelfstandig worden gebruikt of met ingevoerde woorden in het filterveld worden gecombineerd.

Quick Filter buttons

De knoppen hebben de volgende functies:

FilterFunctie
58a45f7d9afb60d67caca62e36ccc739-1288742354-179-1.jpg Behoudt de filterparameters bij het omschakelen naar een andere e-mailmap.
OngelezenToont alle ongelezen e-mailberichten.
Met sterToont e-mailberichten die van een ster zijn voorzien.
ContactToont e-mailberichten van personen in uw adresboek.
LabelsToont e-mailberichten die van een label zijn voorzien. Zie hieronder voor volledige details.
BijlageToont e-mailberichten met bijlagen.

Zoeken naar meerdere labels

Als u enkele e-mailberichten via Thunderbird van een label hebt voorzien en op Labels klikt, worden rechts van het vervolgkeuzemenu dat zich links bevindt alle labels weergegeven. Via dit vervolgkeuzemenu kunt u op de volgende drie manieren naar meerdere labels zoeken:

• Zoek naar alle e-mailberichten met één van de gemarkeerde labels door eerst op Eén van en daarna op een of meer labels te klikken om de gewenste labels te markeren.
  • Zoek naar alle e-mailberichten met alle gemarkeerde labels door eerst op Alle en daarna op een of meer labels te klikken om de gewenste labels te markeren.
  • Sluit berichten met bepaalde labels uit van uw zoekresultaten door met de rechtermuisknop op het label te klikken (u ziet een doorstreepeffect op de knop van het label; de betekenis hiervan is ‘moet niet dit label hebben’).

boolean-and-multiple-tags-tb24