De vormgeving van Thunderbird wijzigen

Configureer de vormgeving van het mappenvenster, de berichtenlijst en het berichtvenster naar uw voorkeur.

classicviewIn Klassiek beeld beslaat het mappenvenster de gehele hoogte van het venster.
wideviewIn Breed beeld beslaat het berichtvenster de breedte van zowel het mappenvenster als de berichtenlijst.
verticalviewIn Verticaal beeld staan alledrie de vensters naast elkaar.

De vormgeving wijzigen

Klik op de menuknop , open het menu Aanpassen, ga naar Vormgeving en kies een vormgeving.