De simpincode instellen in Firefox OS

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 40831
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: eerste vertaling
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Om toegang tot uw simkaart te voorkomen kunt u een simpincode instellen. Als deze is ingeschakeld, zal elk apparaat dat de simkaart bevat u bij het opstarten vragen uw pincode in te voeren.

De simpincode instellen

1. Tik op settings icon om de app Instellingen te openen.
  2. Scroll omlaag naar Privacy & beveiliging en tik op Simbeveiliging.

SIM Security List Item.
  3. Zet de schakelaar om om de simpincode in te schakelen.

SIM PIN Switch
    • bt icon betekent dat de pincode is geactiveerd.
  4. U wordt vervolgens gevraagd een simpincode aan te maken.

De simpincode wijzigen

1. Tik op de knop Pincode wijzigen.

Change PIN button
De simpincode is niet hetzelfde als de wachtwoordcode die voor het ontgrendelen van uw apparaat wordt gebruikt. Zie De schermvergendeling instellen voor meer informatie.