De simpincode instellen in Firefox OS

Om toegang tot uw simkaart te voorkomen kunt u een simpincode instellen. Als deze is ingeschakeld, zal elk apparaat dat de simkaart bevat u bij het opstarten vragen de pincode in te voeren.

De simpincode instellen

Om de simpincode in te kunnen stellen moet dit in de sectie Instellingen van de telefoon worden gedaan.

1. Tik op settings icon om de app Instellingen te openen.
  2. Scroll omlaag naar Privacy & beveiliging en tik op Simbeveiliging.

SIM Security List Item. sim lock

3. Tik op de schakelaar om de simpincode in te schakelen.

SIM PIN Switch
    De blauwe kleur bt icon betekent dat de pincode is geactiveerd.
  4. U wordt vervolgens gevraagd een 4- tot 6-cijferige simpincode aan te maken.
Schrijf uw pincode op en verberg deze op een veilige plek. Zonder deze pincode zult u niet meer kunnen bellen of geen berichten meer kunnen versturen via uw simkaart.

De simpincode wijzigen

Om de simpincode te wijzigen dient u naar dezelfde plek in uw instellingen te gaan, maar het volgende te doen:

1. Tik op de knop Pincode wijzigen.

Change PIN button
  2. Voer een nieuwe simpincode in.
De simpincode is niet hetzelfde als de wachtwoordcode die voor het ontgrendelen van uw apparaat wordt gebruikt. Zie De schermvergendeling in Firefox OS instellen voor meer informatie.

Deel dit artikel: http://mzl.la/15hWpAr