Schermafbeeldingen maken in Firefox OS

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Het maken van schermafbeeldingen in Firefox OS is heel eenvoudig. Zo doet u dit:

1. Houd tegelijkertijd de startknop en de aan-uitknop ingedrukt.
    FxOS screenshot
  2. Er verschijnt een melding om te laten weten dat de schermafbeelding met succes is gemaakt.
    Screenshot notification

Uw schermafbeelding wordt in de app Galerij opgeslagen, waar u deze kunt bewerken en delen. Voor meer info, zie De Galerij-app gebruiken.