Recente zoekopdrachten uit de zoekbalk wissen

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 29485
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

De zoekbalk bevindt zich rechts van de locatiebalk.

Clear Search Bar History - Win 1

Na verloop van tijd kan de zoekbalkgeschiedenis in Firefox nogal groot worden. Indien nodig kunt u items uit de zoekbalkgeschiedenis wissen. Dit artikel legt uit hoe u dat kunt doen.

Alle zoekitems wissen

Om alle items te wissen klikt u met de rechtermuisknophoudt u de Ctrl-toets ingedrukt, klikt u op het invoerveld van de zoekbalk en selecteert u Zoekgeschiedenis wissen. Uw zoekbalkgeschiedenis wordt gewist.

• Als Zoekgeschiedenis wissen grijs is weergegeven, betekent dit dat er geen items in uw zoekgeschiedenis zijn die kunnen worden gewist.

Clear Search Bar History - Win 2

De afbeelding ‘a2304ea594f998a25d9d66496158ef80-1236128646-616-1.PNG’ bestaat niet.

Een individueel item wissen

Om individuele items in de zoekbalkgeschiedenis te wissen klikt u op het invoerveld van de zoekbalk. Druk op de pijltoets omlaag om door de lijst van items te scrollen. Druk op Shift+Delete om het gemarkeerde item te verwijderen.