Problemen met aanmelding en gegevens bij Firefox Home voor iOS verhelpen

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Als u problemen hebt bij het werkend krijgen van Firefox Home, zal dit artikel u door de oplossingen leiden.

Help, ik kan me niet aanmelden!

Zie het hieraan gewijde ondersteuningsartikel Kan niet aanmelden bij Firefox Home-app op iOS - Wat te doen.

Mijn gegevens verschijnen helemaal niet

Als u zich met succes kunt aanmelden, maar Firefox Home helemaal geen gegevens synchroniseert, dient u Firefox Home bij te werken naar de meest recente versie.

Deze actie moet in Firefox Home worden uitgevoerd.

• Open de app Apple Store op uw iPhone.
  • Tik op Updates in de rechteronderhoek.
  • Er zou een update voor Firefox Home beschikbaar moeten zijn. Tik op de knop Update om deze te installeren.
  • Start Firefox Home zodra de update is geïnstalleerd en tik op Verversen in het tabblad Instellingen. Uw tabbladen, bladwijzers en geschiedenis zouden nu moeten worden geladen.

Firefox Home toont mijn meest recente gegevens niet

Firefox Home laadt slechts de laatste 2000 items uit uw geschiedenis. Daarnaast kan het gebruik van Firefox Home op een iPhone 3G, eerste of tweede generatie iPod Touch met meer dan 2000 bladwijzers ervoor zorgen dat de app uw gegevens niet laadt of crasht.

Firefox Sync werkt niet als u zich in de modus Privénavigatie - Firefox gebruiken zonder geschiedenis te bewaren op uw desktop bevindt. Verzeker u ervan dat Privénavigatie is uitgeschakeld voordat u probeert te synchroniseren.

Uw gegevens snel verversen

Telkens wanneer u Firefox Home start, wordt de kopie van uw bladwijzers, geschiedenis en tabbladen vanaf uw Firefox Sync-account bijgewerkt. Tik eenvoudig op de knop Verversen in de sectie Instellingen om uw gegevens tijdens het gebruik van de app snel bij te werken.
Fx Home Refresh

Volledig verversen

Als een snelle verversing niet werkt, kunt u een volledige verversing van uw gegevens proberen door u af te melden bij Firefox Home en opnieuw aan te melden.

1. Tik in Firefox Home op het instellingenpictogram onder in het venster en tik vervolgens op de knop Afmelden boven in het venster.
    Fx Home Sign Out
  2. Tik vervolgens op Afmelden en u zult een aanmeldscherm zien.
  3. Klik daarna op Ik heb een Sync-account en voeg uw iPhone toe aan uw Sync-account. Zie Sync gebruiken om uw bladwijzers, wachtwoorden en meer van Firefox te delen met Firefox voor mobiel voor details.

Uw Sync-gegevens vervangen

Wanneer een volledige verversing niet werkt of als bepaalde gegevenscategorieën (zoals al uw tabbladen of al uw bladwijzers) ontbreken, kan het nodig zijn uw Sync-account opnieuw in te stellen en een nieuwe kopie van uw gegevens te maken. Volg de stappen in het artikel Uw Sync-gegevens vervangen om dat te doen.

Dit heeft mijn probleem niet opgelost - ik heb nog steeds hulp nodig!

Als u nog steeds problemen hebt met Firefox Home, probeer dan uw vraag te stellen in ons Firefox Home-ondersteuningsforum (en).