Uw Sync-gegevens vervangen

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Als u moeite hebt om al uw desktopgegevens op andere apparaten zichtbaar te maken, toont dit artikel hoe u dat kunt oplossen door uw Sync-gegevens op de server te vervangen door een nieuwe versie van uw desktop.

Deel 1 - Uw Firefox Sync-account opnieuw instellen

Waarschuwing: dit zal al uw op de server opgeslagen gegevens wissen. Verlies van gegevens is mogelijk.
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Klik zodra het optiesvoorkeurenvenster wordt geopend op het tabblad Sync.
  3. Klik in het tabblad Sync op Account beheren en selecteer Mijn Sync-sleutel.
  4. Er zal een nieuw venster worden geopend waarin een Sync-sleutel wordt weergegeven - negeer dit en klik op Genereren.
  5. Er zal een nieuwe Sync-sleutel voor u worden gemaakt. Neem even de tijd om deze af te drukken of op uw computer op te slaan. Klik daarna op Sync-sleutel wijzigen.
    Lost Key 2
  6. U zou twee statusmeldingen moeten zien. De eerste zal “Sync-sleutel wijzigen en lokale gegevens uploaden, moment…” zeggen en de tweede “Uw Sync-sleutel is met succes gewijzigd!”.
  7. Zodra uw Sync-sleutel is gewijzigd, zal het venster worden gesloten.
    Noot: deze eerste synchronisatie zou snel moeten plaatsvinden maar kan meer dan 30 minuten duren, afhankelijk van de hoeveelheid te synchroniseren gegevens.
  8. Klik op OK om het venster Opties te sluitenKlik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluitenSluit het venster Voorkeuren .
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Klik zodra het optiesvoorkeurenvenster wordt geopend op het tabblad Sync.
  3. Klik in het tabblad Sync op Account beheren en selecteer Mijn herstelsleutel.
  4. Er zal een nieuw venster worden geopend waarin een herstelsleutel wordt weergegeven - negeer dit en klik op Genereren.
  5. Er zal een nieuwe herstelsleutel voor u worden gemaakt. Neem even de tijd om deze af te drukken of op uw computer op te slaan. Klik daarna op Herstelsleutel wijzigen.
    Change Key - Win Lost Key pt3
  6. U zou twee statusmeldingen moeten zien. De eerste zal “Herstelsleutel wijzigen en lokale gegevens uploaden, moment…” zeggen en de tweede “Uw herstelsleutel is met succes gewijzigd!”.
  7. Zodra uw herstelsleutel is gewijzigd, zal het venster worden gesloten.
    Noot: deze eerste synchronisatie zou snel moeten plaatsvinden maar kan meer dan 30 minuten duren, afhankelijk van de hoeveelheid te synchroniseren gegevens.
  8. Klik op OK om het venster Opties te sluitenKlik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluitenSluit het venster Voorkeuren .

Deel 2 - Uw apparaten opnieuw toevoegen

Aangezien u uw Sync-sleutelherstelsleutel hebt gewijzigd, zullen apparaten die met uw Sync-account waren verbonden niet meer worden gesynchroniseerd. U zult deze opnieuw aan uw Sync-account moeten toevoegen door de stappen in Hoe stel ik Firefox Sync in? of Sync gebruiken om uw bladwijzers, wachtwoorden en meer van Firefox te delen met Firefox voor mobiel te volgen.