Overstappen naar Firefox Extended Support Release (ESR) voor persoonlijk gebruik

Firefox Extended Support Release (ESR) is een officiële versie van Firefox, ontwikkeld voor grote organisaties zoals universiteiten en bedrijven die Firefox op grote schaal dienen te installeren en te onderhouden. Firefox ESR bevat niet de nieuwste functies, maar biedt wel de meest recente beveiligings- en stabiliteitsupdates.

Waarschuwing: standaard maken verschillende versies van Firefox gebruik van dezelfde gegevens in het gebruikersprofiel. Als de Firefox ESR-versie die u installeert lager is dan de Firefox-versie die u op dat moment gebruikt, kan er sprake zijn van gegevensverlies of andere problemen. Het opfrissen van Firefox kan een aantal problemen verhelpen, maar het wordt aanbevolen een nieuw profiel aan te maken om Firefox ESR te gebruiken.

U kunt Firefox Extended Support Release voor uw besturingssysteem en taal downloaden vanaf de Firefox ESR-downloadpagina.